Bir Kadın Cinayeti Daha: Selda Taş Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü

Malatya'da yaşayan Mehmet Taş, eşi Selda Taş’ı  başından tabancayla vurarak, öldürdü.

Bir Kadın Cinayeti Daha: Selda Taş Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü

Malatya'da yaşayan Mehmet Taş, eşi Selda Taş’ı  başından tabancayla vurarak, öldürdü. Katil zanlısı kocanın çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi.

s-446ee475553721a8f00a89c4e20999d820994f
Olay, sabaha karşı Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Taş ile eşi Selda Taş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Taş, eşini tabancayla başından vurdu. Silah sesi üzerine çevredekiler polisi aradı.İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Selda Taş, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Taş ise, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Uyuşturucu bağımlısı çıktı

s-416e06d6ad6c7a1fee732ba5bf0a7fb3f717b1
Emniyet müdürlüğünde sorguya alınan Mehmet Taş’ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenildi. Taş, gözaltına alınırken, üzerinde bir miktar uyuşturucu bulundu.Anneleri gözleri önünde öldürülen çiftin 3 çocuğu, polise babalarının sürekli uyuşturucu kullandığını anlatarak, "Babamız uyuşturucu kullanırdı. Babam, annemle sürekli kendisini aldattığı şüphesiyle kavga ediyordu" dediler. Maltepe'de Eski Sevgili Dehşeti! Öğretim Görevlisi Aylin Sözer Yakılarak Öldürüldü - Fransız Modacı Pierre Cardin, 98 Yaşında Hayatını Kaybetti - Bangladeş, Bin 800'den Fazla Arakanlı Müslüman Mülteciyi Issız Bir Adaya Taşıdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER