Bir Süredir Gündemde Olan İranlı Fenomen Yeniden Gözaltına Alındı! Göç İdaresi'ne Teslim Edilecek

İstanbul Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu internet fenomeni Milad Hatami yeniden gözaltına alındı.

Bir Süredir Gündemde Olan İranlı Fenomen Yeniden Gözaltına Alındı! Göç İdaresi'ne Teslim Edilecek

İstanbul Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu internet fenomeni Milad Hatami yeniden gözaltına alındı. Hatami, il göç idaresine teslim edilecek.

Bir Süredir Gündemde Olan İranlı Fenomen Yeniden Gözaltına Alındı! Göç İdaresi'ne Teslim EdilecekBir Süredir Gündemde Olan İranlı Fenomen Yeniden Gözaltına Alındı! Göç İdaresi'ne Teslim Edilecek Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu Mılad Hatami gözaltına alınmış ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Sorumlu polis memuru da olayla ilgili görevden uzaklaştırılmıştı.

Tepki çeken görüntüler için

Polis Aracı Kullandığı Görüntüleri Paylaşan İranlı Fenomen Tepki Çekti: Sorumlu Polis Açığa Alındı Sosyal medya fenomeni dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ekiplerince Kağıthane'de bulunan evinde gözaltına alındı.Ülkeye girişi "ihtiyaten engelli" olan Mılad Hatami Göç İdaresi'ndeki işlemleri için Pendik Şehit Ozan Özen Ara Sevk Merkezine teslim edilecek.

Hatami daha önce lüks aracı ile 5 liraya karpuz satmaya kalkınca ceza yemişti.

Yol Kenarına Çektiği Lamborghini ile Karpuz Satan Sürücüye Ceza -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Bir Restoranda Kebap Yiyen CHP'lilerin Görüntülerini Paylaşan AKP Milletvekili Abdulkadir Özel Büyük Tepki Çekti - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kürsüde Konuşma Yaparken Fenalaştı - Sahte Diploma Skandalının Ardından Konuşan Hamza Yerlikaya: 'İspat Edin Siyaseti Bırakırım'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER