Bodrum Lüks Tekne Kiralama Fiyatları

Ülkemizin en popüler tatil beldeleri arasında yer Bodrum hem Türkiye'nin hem de dünyanın önemli destinasyonları arasında bulunuyor.

Bodrum Lüks Tekne Kiralama Fiyatları

Bu doğrultuda günden güne yat ve tekne kiralama seçenekleri günden güne artıyor. Bodrum Yat Kiralama Ajansı olarak sizlere tekne ve yat kiralama seçeneklerini sunuyoruz.

Bodrum Lüks Tekne Kiralama Fiyatları

Müşterilerimiz günlük olarak tekne kiralayacağı gibi aynı zamanda haftalık, konaklamalı tekne kiralama hizmeti de alabilir. Yat ve tekne kiralama hizmetimizle yapacağınız yaz turları ile hem denizin tadını doya doya çıkarıyorsunuz hem de tatilinize renk katabiliyorsunuz. Tekne kiralama fiyatları genel olarak teknenin kalitesine, tipine, kişi sayısına ve bulunan döneme göre değişebiliyor.

Bodrum Lüks Tekne Turlarının Rotaları

Lüks tekne turlarımızın rotaları müşterilerimizin isteklerine göre şekilleniyor. Hava olayların müsait olmasıyla müşteriler diledikleri koylarda uzun süre kalabiliyor. Mavi yolculuk olarak belirlediğimiz turlar genellikle 8 gün sürüyor. Çıkış noktası Bodrum olan turlarımızda yer alan rotalar ise şunlardır.

  • Orak Adası,
  • Yedi Adalar,
  • Kargılı,
  • Kleopatra Adası,
  • Datça,

Yukarıda yer alan koylar ülkemizin en önemli koyları arasında olup buralarda yüzmek, dinlemek ve tarihi kalıntıları gezmek için ideal bir yapıları vardır.

Bodrum Lüks Tekneler Nasıl Kiralanır ?

Yaz tatili planını yapan veya tatilini sıcak denizlerde geçirmek isteyenler tekne kiralama hizmeti önemli bir seçenek haline gelmiştir. Günümüzde tekne kiralamak oldukça kolay hale gelmiştir. Müşterilerin istekleri doğrultusunda günlük, 3-4 günlük konaklama ve haftalık olacak şekilde tekne kiralama hizmetleri alabilirsiniz. Konaklama 3-4 günlük tekne kiralamaları tatilciler tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Uzun tatil yapmak isteyen kişiler ise haftalık tekne kiralama imkanlarından yararlanabilirler. Mavi tur olarak da bilen lüks tekne tur hizmetlerini almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Tekne turlarımız ile Bodrum'un eşsiz koy ve adalarını kolaylıkla gezebilirsiniz. Ayrıca istenilen yerde dinlenme, yüzme ve su sporları yapabilirsiniz.

Rahatınıza Uygun En Lüks Tekneler

Web sitemizde yer alan günlük ve haftalık olarak konaklamalı olan tekne alternatiflerine bakarak hepsini inceleyebilirsiniz. İletişim numaramızdan bize ulaşabileceğiniz gibi talep formunu doldurarak tekne kiralama hizmeti alabilirsiniz. Sitemizde yer alan tekne fotoğraflarına bakarak kendinize en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Ayrıca teknelere ait özeliklere ulaşmak için teknenin üstüne gelerek tıklayabilirsiniz. Yaz tatilinizi sevdiklerimizle beraber geçirmek doyasıya eğlenmek için tekneleri tercih edebilirsiniz. Sizlere en uygun fiyatlar sunarak Bodrum tatilinizin güzel geçmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER