Can Ataklı'nın 'Erdoğan Seçimle Gitmez' Videosu Tartışma Yarattı

Can Ataklı 'Erdoğan seçimle gitmez' başlığıyla YouTube'da bir video paylaştı.

Can Ataklı'nın 'Erdoğan Seçimle Gitmez' Videosu Tartışma Yarattı

Can Ataklı 'Erdoğan seçimle gitmez' başlığıyla YouTube'da bir video paylaştı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle iktidarla gitmeyeceğini iddia eden Ataklı, 'Erdoğan'ın gitmesi için, çok büyük bir halk öfkesinin doğması gerekir, büyük bir doğal afet olması gerekir' dedi. 

Ataklı'nın ifadelerine pek çok tepki geldi.

s-1feac2bb4f07d020cd84ec7750ecb87f8d6575
Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevini bırakması için gerçekleşmesi gereken senaryolara değindi. Konuşmasına darbe ihtimali ile başlayan Ataklı, "Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor." dedi.

Ataklı, Erdoğan'ın ancak büyük bir doğal afet ile iktidardan gideceğini iddia etti.

Ataklı, Erdoğan'ın ancak büyük bir doğal afet ile iktidardan gideceğini iddia etti.Ataklı, Erdoğan'ın ancak büyük bir doğal afet ile iktidardan gideceğini iddia etti. "Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım." diyen Ataklı şöyle devam etti: "Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket… Çok büyük sel, çok büyük yangınlar… Hani Avustralya'yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi… Ama en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Ataklı'nın sözlerine tepki gösterdi.

"Muhalefetin sözcülüğünü yapanlar haftaya darbe söylemleri ile başlamışlar. Biri “Darbe yapabilecek kabiliyetimiz maalesef yok” derken, bir diğeri “Menderes erken seçim yapsaydı 27 Mayıs olmazdı” diyor. Darbe özlemi içerisinde olanların bu eşgüdümlü söylemleri hiç sürpriz değil."

Esenler Belediye Başkanı Göksü ise 'Zavallı' diyerek tepki gösterdi.

s-e7d614293197d2a971694685fffcd7785a4543

Ataklı'nın paylaştığı videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz

Ataklı'nın paylaştığı videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz Ataklı'nın paylaştığı videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz 5ff2dbe4320ca2c47a131507.jpg
Varlık Fonu'na Devredilecek 75 Milyon Lira ile İlgili Resmi Başvuru - Mervsimler Tersine Döndü: Antalya'da Ocak Ayında Deniz Keyfi! - Kocasının Sadakatsizliğini Gizli Kamera ile Kayıt Altına Alan Kadına Mahkemeden Şok Karar!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER