Captain America ve Iron Man, Kendini Köpeklerin Önüne Atarak Kardeşini Koruyan Kahramana Moral Videosu Gönderdi

ABD'de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayda, kız kardeşini korumak isteyen bir çocuk kendini köpeklerin önüne atmıştı.

Captain America ve Iron Man, Kendini Köpeklerin Önüne Atarak Kardeşini Koruyan Kahramana Moral Videosu Gönderdi

ABD'de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayda, kız kardeşini korumak isteyen bir çocuk kendini köpeklerin önüne atmıştı. Henüz 6 yaşında olmasına rağmen büyük bir kahramanlık sergileyen Bridger Walker isimli çocuk hikayesi ile herkesin beğenisini almıştı.

Kardeşini köpeklerden kurtaran kahramanımız yüzünden ve boynundan yaralanmıştı.

s-b0a1a9c5160eb287f4618e9c10d802694482f8
O kahramana ünlü isimlerden moral videoları geldi.

Kaptan Amerika/Steve Rogers karakterine hayat veren Chris Evans çektiği bir video ile, küçük kahramana “Dostum, sen bir kahramansın. Yaptığın şey çok cesur ve çok özveriliydi. Kız kardeşin senin gibi bir ağabeyi olduğu için çok şanslı, ailen seninle gurur duyuyor olmalı.” ifadelerini kullanmıştı:

Bazı Kahramanlar Pelerin Takmaz! Kız Kardeşini Kurtarmak İçin Köpeğin Önüne Atlayarak 90 Dikişle Sağ Çıkan Çocuk -

Daha sonra ise kahramanımıza Robert Downey Jr. namı diğer Iron Man bir video gönderdi.

Daha sonra ise kahramanımıza Robert Downey Jr. namı diğer Iron Man bir video gönderdi.Daha sonra ise kahramanımıza Robert Downey Jr. namı diğer Iron Man bir video gönderdi. "Bridger, sen bir yıldızsın. Adım Robert Downey Jr., beni Captain Amerika ile eski bir dost yapan Tony'yi canlandırıyorum. Kendisinin kalkan göndereceğini duydum, ben daha iyisini yapacağım. Doğum gününde beni ara, senin için özel bir hediyem var. Bu bir söz; kalkanı alt edecek bir söz"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER