Çelik: 'AKP MYK'sı Soylu ve Yıldırım ile İlgili İddiaları En Güçlü Şekilde Reddediyor'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "İllegal mafyatik bir kişinin iftiraları gündeme getiriliyor.

Çelik: 'AKP MYK'sı Soylu ve Yıldırım ile İlgili İddiaları En Güçlü Şekilde Reddediyor'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "İllegal mafyatik bir kişinin iftiraları gündeme getiriliyor. AK Parti MYK’sı, Süleyman Soylu’yla ilgili, eski Başbakanımızla ilgili bu iddiaları en güçlü şekilde reddetmektedir" dedi.

s-787a56379fdf76eaa7e110a0a1396a1385680c
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarını "en güçlü şekilde reddettiklerini" söyledi. Çelik'in konuşmasından satırbaşları şöyle:"İllegal mafyatik kişinin İçişleri Bakanımız hakkındaki iddiaları dile getiriliyor. AK Parti MYK'mız İçişleri Bakanımız ve Binali Yıldırım hakkındaki iddiaları reddetmektedir.İllegal mafyatik adamların siyasette referans olarak kabul edilmesinin yanlış olduğunu söyledim. Siyasetin doğasında olmaması gereken bir şey yaptılar ve illegal alanda yöneltilen iddiaları malzeme olarak kullanmak gibisinden tarihi bir hata yaptılar.Temel meselelerden biri şudur. Siyasete dışardan saldırı olur. Önemli olan Türk siyasetinin içindeki herkesin saldırıya karşı saldırı gayrimeşru alandan geldiği için kategorik olarak reddetmesi gerekir. Siyasi demeç verirken zaten bir suç örgütü liderinin sözlerini esas almak vahim durum ortaya çıkarmaktadır. Arkadaşlarımızın kendileri, bu çirkinliklere muhatap olmuş arkadaşlarımız yargıya başvuruyor zaten."Ayrıntılar geliyor...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER