Cem Uzan İki Ay İçinde Türkiye'ye Geleceğini Açıkladı: 'Cumhurbaşkanlığı Yarışına Katılmak İçin Sokağa Çıkacağım'

Uzun süredir Fransa'da ikamet eden Cem Uzan, kısa süre içerisinde Türkiye'ye döneceğini açıkladı.Uzan, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım" dedi. Gazeteci Sabahattin Önkibar, Cem Uzan ile yaptığı telefon g

Cem Uzan İki Ay İçinde Türkiye'ye Geleceğini Açıkladı: 'Cumhurbaşkanlığı Yarışına Katılmak İçin Sokağa Çıkacağım'

Uzun süredir Fransa'da ikamet eden Cem Uzan, kısa süre içerisinde Türkiye'ye döneceğini açıkladı.Uzan, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım" dedi.

s-e02ae7f7bc009dae90087ed7701ddd988d47c7
Gazeteci Sabahattin Önkibar, Cem Uzan ile yaptığı telefon görüşmesini Oda TV'de köşesine taşıdı.

Önkibar, Uzan'ın 'iki ay içerisinde Türkiye'ye döneceğim' dediğini aktararak şu satır başlarını paylaştı

s-a130c0140a32f53798b891f6275dae2ec563d3
Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım.İktidara karşı onun üslubu ile mücadele edip demokratik bir çerçevede Türkiye’yi ayağa kaldıracağım.Bundan sonda tek misyonum ve yaşama nedenim, ülkeme ve milletime hizmet.Geçmişte olduğu gibi yine yolumu keserlerle hapse girmekten imtina etmem.

Uzan görüşmede aktardıklarını Twitter hesabından da paylaştı.

Önkibar, Uzan'ın, yaşadığı yargısal sorunlar hakkında da şu ifadeyi kullandığını belirtti:"Hiçbir sorun yok. Dönüyorum ve aklanacağım...Zaten milletimiz vicdanında bizi hiç mahkûm etmedi. Zira bize yapılanın siyasi ve emperyal operasyon olduğu çok net ve toplum bunun farkında."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER