CHP'de Olağanüstü PM Toplantısı Başladı: 'Çok Güzel Şeyler Olacak, Kimse Meraklanmasın'

CHP Parti Meclisi, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik kararının ardından olağanüstü toplandı. Dün akşam saatlerinde Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) toplayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla bugün de PM olağanüstü topland.

CHP'de Olağanüstü PM Toplantısı Başladı: 'Çok Güzel Şeyler Olacak, Kimse Meraklanmasın'

CHP Parti Meclisi, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik kararının ardından olağanüstü toplandı.

Dün akşam saatlerinde Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) toplayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla bugün de PM olağanüstü toplandı.

s-3a2a5b8f17b0ca827761a9215d3224c661a0a7

"Mücadelemiz demokrasi için olacak"

"Mücadelemiz demokrasi için olacak" "Mücadelemiz demokrasi için olacak" 5cd13db5f819682e29c807e8.jpg Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezine gelişinde, YSK'nın iptal kararının sorulması üzerine "Çok güzel şeyler olacak, hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Her şeye karşın getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak" değerlendirmesinde bulundu.Kılıçdaroğlu, PM'nin ardından CHP TBMM Grup Toplantısı'na katılarak bir konuşma yapacak.

Tüm CHP milletvekillerinin davet edildiği toplantıya, YSK kararıyla mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu da katılıyor.

s-a6c927869d97ad17fcd1e1ac0312c6df7958feİmamoğlu da "Sohbetimiz var, daha sonra konuşacağız" dedi.

Öte yandan PM toplantısına katılmak için partinin genel merkezine gelen çoğu milletvekili basın mensuplarının sorularını "Her şey çok güzel olacak" şeklinde yanıtladı.

Öte yandan PM toplantısına katılmak için partinin genel merkezine gelen çoğu milletvekili basın mensuplarının sorularını "Her şey çok güzel olacak" şeklinde yanıtladı.Öte yandan PM toplantısına katılmak için partinin genel merkezine gelen çoğu milletvekili basın mensuplarının sorularını "Her şey çok güzel olacak" şeklinde yanıtladı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER