CHP'den İstifa Eden Teoman Sancar, Kaset ve Şantaj İddialarıyla İlgili Konuştu

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar, hakkındaki 'şantaj ve kaset' iddialarıyla ilgili konuştu.

CHP'den İstifa Eden Teoman Sancar, Kaset ve Şantaj İddialarıyla İlgili Konuştu

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar, hakkındaki 'şantaj ve kaset' iddialarıyla ilgili konuştu. Ne taciz, ne tecavüz ne de eşcinsellikle ilgili en ufak bir ilgisinin bulunmadığının altını çizen Teoman, çetenin kendisinden şantaj yoluyla 1 milyon dolar para istediğini belirtti. Teoman, ayrıca Genel Merkez'in talebi doğrultusunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

'Benden bir milyon dolar talep edildi'

s-d88730708f35156a60641195c02797ef1d0caf
Hakkında kaset komplosu olduğunu iddia ederek CHP’den istifa eden Denizli milletvekili Teoman Sancar, konuyla ilgili Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'ye konuştu.Ne taciz, ne tecavüz ne de eşcinsellikle ilgili en ufak bir ilgisinin bulunmadığının altını çizen Teoman, gerekli detaylı açıklamayı soruşturmanın tamamlanmasının ardından yapacağını söyledi.Selvi, Sancar'ın "Benden bir milyon dolar para talep edildi iki kez üst üste. Vermedim tabii, niye vereyim? Affedersiniz neyle ilgili kendimi aklayacağım? Tacizci değilim, tecavüzcü değilim, eşcinsel değilim. Pazarlığını yapmadım, gittim şikâyet ettim" dediğini aktardı.

CHP Genel Merkezi talebi doğrultusunda istifa etmiş

s-df2a1ff0e29e581cfe4d9bb63ca354c8b5bb79
Söz konusu kaseti izlemediğini ama o kaset üzerinden şantaja uğradığının altını çizen Sancar, pazarlığa hiçbir zaman girmediğini ve CHP Genel Merkezi talebi doğrultusunda partisinden istifa ettiğini açıkladı.Çetenin kendisine şantaj yaptığını belirten Sancar, "“Bir insana bir mermiyle vurulur. Bana üçüyle saldırdılar. Ataşehir-Bodrum-Kuşadası ihale yolsuzluğu, ardından bir tecavüz vakası, ardından eşcinsellik. İki buçuk yıldır milletvekili olarak madem böyle bir ilişkilerim vardı da üçünü bir günde mi buldunuz” dedi.

Ne olmuştu?

CHP’den İstifa Eden Teoman Sancar: 'Tehdit ve Şantaj Var...' -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

'MİT Kumpası' Davasında Karar Verildi - Üniversitede Korkuluklar Kırıldı: 7 Öğrenci Hayatını Kaybetti - Şubat Ayında Tüm Rakiplerini Geride Bırakarak Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu; Dolmalık Biber
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER