Cihangir'de Bıçakla Bir Kadını Taciz Eden Saldırgan Tutuklandı

Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklanma talebiyle çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı. Beyoğlu Cihangir'de bir kadının uğradığı taciz ve saldırının görüntüleri sos.

Cihangir'de Bıçakla Bir Kadını Taciz Eden Saldırgan Tutuklandı

Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklanma talebiyle çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

s-53e22072b1fe1c07c355798366086ec6f37f23
Beyoğlu Cihangir'de bir kadının uğradığı taciz ve saldırının görüntüleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak tepki almasının ardından harekete geçen polis ekipleri, görüntülerden tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Cezaevine gönderildi

s-215bf5c66cf87f6841634311da74ad2ddb0a1f
Şüpheli Berzan Erem Ç. (19), emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti. Şüpheli, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırgan ifadesinde engelli olduğunu iddia etmişti

Yakalanan 'Cihangir Sapığı' Yüzde 50 Zihinsel Engelli Olduğunu İddia Etti - CHP Önünde Açıkladılar: Kemal Kılıçdaroğlu, Fahri LGBT Üyesi Yapıldı - Türkiye'deki Tüm İllerdeki Doktorların Ortak Haykırışı: 'Yoğun Bakımlar Doldu, Hastalar Sedyelerde Bekliyor' - Sağlık Bakanı Koca'ya Soru Önergesi: 'Türkiye'de Kaç Doz BioNTech Aşısı Çöpe Gitmiştir?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER