Çin'den 12 Kişinin Hayatını Kaybettiği Sel Felaketinden Çarpıcı Görüntüler

Son dönemlerde dünyanın birçok bölgesinde yaşanan şiddetli yağışlar, sel ve heyelan gibi felaketleri beraberinde getiriyor.

Çin'den 12 Kişinin Hayatını Kaybettiği Sel Felaketinden Çarpıcı Görüntüler

Son dönemlerde dünyanın birçok bölgesinde yaşanan şiddetli yağışlar, sel ve heyelan gibi felaketleri beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya’da yaşanan sel felaketinin ardından bir yeni haberse Çin’den geldi. Ülkenin Henan eyaletinde gerçekleşen aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selde sokaklar su altında kaldı. O anlarsa, saniye saniye kameralara yansıdı.

Çin'den 12 Kişinin Hayatını Kaybettiği Sel Felaketinden Çarpıcı GörüntülerÇin'den 12 Kişinin Hayatını Kaybettiği Sel Felaketinden Çarpıcı Görüntüler Çin'in devlet haber ajansı Xinhua'da yer alan habere göre, Henan'a bağlı Zhengzhou kentinde dünkü yağışların ardından meydana gelen selde can kayıpları yaşandı.

Selde araçlar göle dönen caddelerde yüzdü

Selde araçlar göle dönen caddelerde yüzdüSelde araçlar göle dönen caddelerde yüzdü Arama kurtarma ekipleri, şimdiye kadar selin etkili olduğu bölgelerde 12 kişinin cansız bedenine ulaşırken 100 binin üzerinde kişi ise güvenli bölgelere yerleştirildi.

Sel sularının metroya ulaşmasıyla insanlar metroda mahsur kalmıştı

Çin'de Metroyu Sel Bastı: Yolcular Bellerine Kadar Suda Mahsur Kaldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER