Cinayet mi, İntihar mı? Trabzon'da Genç Çift Evlerinde Ölü Bulundu

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, Kamil ve Zeynep İkinci çifti, evlerinde silahla vurulmuş olarak bulunurken, polis ekipleri çiftin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruyor. Trabzon'un Çaykara ilçesinde alınan bilgiye göre, ilçenin Hurmalık mahallesi TOKİ Evleri'nde kalan Kamil (35) ve Z.

Cinayet mi, İntihar mı? Trabzon'da Genç Çift Evlerinde Ölü Bulundu

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, Kamil ve Zeynep İkinci çifti, evlerinde silahla vurulmuş olarak bulunurken, polis ekipleri çiftin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruyor.

s-76c2a58e2cc9734ebdd5b366734688d239dae5
Trabzon'un Çaykara ilçesinde alınan bilgiye göre, ilçenin Hurmalık mahallesi TOKİ Evleri'nde kalan Kamil (35) ve Zeynep Ikinci (32) çifti bugün işlerine gitmeyince arkadaşları tarafından yakınlarına haber verildi.Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde güvenlikçi olarak çalışan Kâmil Ikinci (35) ve aynı hastanede hemşire olarak çalışan eşi Zeynep İkinci (32) telefonlarına da cevap vermeyince yakınları evlerine gitti.

Silahla vurulmuşlar

s-2b184c104f1ac7100d8d9388400977cd1c095a
Ancak içeri giremeyince polis ekipleri çağrılarak çilingir yardımı ile evlerine girildi. Genç çiftin silahla vurulmuş şekilde yerde cansız yattıkları tespit edildi.Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılırken, genç çift 1 yıl önce evlendiği öğrenildi. IQ'su 75'in Altında Olan İdam Mahkumu, İnfazdan Son Anda Kurtuldu - Rütbesini FETÖ Elebaşının Taktığı Generalin Apoletleri Söküldü - Boşanmak İstediği Eşinden Ölüm Tehdidi Alıyor: 'Çocuklarım İçin Yaşamak İstiyorum'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER