CNN Yayınına Bağlanan Gazeteciden Polis Şiddeti Yorumu: 'Bu Gibi Dehşet Görüntüleri Ben Türkiye’de Gördüm'

CNN’de ABD’de yaşanan gösterilerde uygulanan polis şiddetini yorumlayan gazeteci Alexander Marquardt, yaşananları “korkunç” olarak yorumladı ve 'bu gibi korkunç görüntüleri ben Türkiye’de gördüm' dedi.Emekli asker Russel Honore ise Trump'ın boş kilisede verdiği poz hakkı.

CNN Yayınına Bağlanan Gazeteciden Polis Şiddeti Yorumu: 'Bu Gibi Dehşet Görüntüleri Ben Türkiye’de Gördüm'

CNN’de ABD’de yaşanan gösterilerde uygulanan polis şiddetini yorumlayan gazeteci Alexander Marquardt, yaşananları “korkunç” olarak yorumladı ve 'bu gibi korkunç görüntüleri ben Türkiye’de gördüm' dedi.

Emekli asker Russel Honore ise Trump'ın boş kilisede verdiği poz hakkında da Türkiye benzetmesi yaptı. 

s-8a3b5d26d9469a5b5d7334e704c87514ab396b
CNN'e ABD'de yaşananları eleştirmek için Türkiye’de Yolculuk Direnişine, Darı’daki protestolara ve İsrail-Filistin hattındaki çatışmalara şahit olan muhabir Alexander Marquardt katıldı.

'Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler yok'

'Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler değil' 'Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler yok' 5ed7820cd75b887214960d36.jpg
ABD’de yaşananları “dehşet” olarak yorumlayan Marquardt, “Bu gibi korkunç görüntüleri ben Türkiye’de gördüm, Mısır’da gördüm, İsrail-Filistin arasında gördüm. Bunlar kıyaslanmak isteyeceğimiz ülkeler yok" yorumunda bulundu.

Yayına bağlanan emekli asker Russel Honore'da aynı bir benzetme yaptı

s-ab6ebd599d05684f31306517bdf7fd22a19104
Daha daha sonra sunucunun programa bağlanan emekli askere sorduğu “Başkanın, federal askerleri, başkentin ortasında bir sokağı protestoculardan arındırıp, kapalı kilisede incille resim çektirebilmek için kullanmasına ne diyorsunuz?” sorusuna emekli asker: “Bir lahza Türkiye’den bir kare izliyorum sandım” yorumunu yaptı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER