Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziyeler için teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Arnavutluk, Bosna Hersek, Bolivya, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, İran, Japonya, Kolombiya, Kosta Rika, Lübnan, Meksika, Moritanya, Panama, Paraguay, Portekiz, Senegal, Sri Lanka, Şili ve Venezuela'nın devlet ve hükümet başkanları, Amasra'daki maden ocağ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziyeler için teşekkür


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Arnavutluk, Bosna Hersek, Bolivya, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, İran, Japonya, Kolombiya, Kosta Rika, Lübnan, Meksika, Moritanya, Panama, Paraguay, Portekiz, Senegal, Sri Lanka, Şili ve Venezuela'nın devlet ve hükümet başkanları, Amasra'daki maden ocağında yaşanan patlamada vefat eden işçiler için başsağlığı mesajı gönderdi.

Erdoğan, sosyal medyadaki paylaşımında başsağlığı mesajı ileten ülkelerin bayraklarına yer verdi.

Cumhurbaşkanı, "Bartın'da yaşadığımız acıyı paylaşan tüm dost devletlere, halklarına ve uluslararası organizasyonlara gösterdikleri samimi dayanışma için Türk Milleti adına teşekkürler" açıklamasını yaptı.

Bugünkü mesajlarla Erdoğan'a başsağlığı ileten ülke sayısı 81, uluslararası kuruluşların sayısı 7 oldu.

Taziye dilekleri ve geçmiş olsun mesajlarıyla Bartın’da yaşadığımız acıyı paylaşan tüm dost devletlere ve halklarına gösterdikleri samimi dayanışma için Türk Milleti adına şükranlarımı ifade ediyorum. pic.twitter.com/7IIFXUmAop

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) October 15, 2022

Madendeki patlamada hayatını kaybeden işçiler toprağa veriliyor

Yaralı işçi gözyaşlarını tutamadı

Bozdağ: Kazada ihmal, kusur ne varsa hukuk gereğini yapacak

Blinken'dan ölen madenciler için taziye mesajı

İran'dan Bartın için taziye mesajı

Yunan mevkidaşından Akar'a taziye mesajı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER