Cüneyt Özdemir ve Aleyna Tilki'nin Barışma Videosu Gündem Oldu: "Bir Dünya Starını Tanıma Fırsatı Elde Ettim"

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Cüneyt Özdemir ve genç şarkıcı Aleyna Tilki arasında geçtiğimiz aylarda yaşanan polemiği bilmeyen yoktur. Özdemir, Aleyna Tilki'nin "Take It Or Leave It" adlı şarkısının klibini "İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip" di.

Cüneyt Özdemir ve Aleyna Tilki'nin Barışma Videosu Gündem Oldu:

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Cüneyt Özdemir ve genç şarkıcı Aleyna Tilki arasında geçtiğimiz aylarda yaşanan polemiği bilmeyen yoktur.

Özdemir, Aleyna Tilki'nin "Take It Or Leave It" adlı şarkısının klibini "İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip" diyerek eleştirmişti.

Cüneyt Özdemir'in eleştirisine öfkelenen Tilki ise Twitter hesabından "Bilgelik kaderdir, herkeste olmaz." diyerek Özdemir'in sözlerine ateş püskürmüştü.

Detayları burada anlatmıştık;

Aleyna Tilki Olay Yaratan Klibine Eleştiri Yapan Cüneyt Özdemir'e Ateş Püskürttü!

Bu sefer ise Cüneyt Özdemir'den Aleyna Tilki'ye beklenmedik bir hamle geldi ve sonrasında ikili ateşkes ilan ettiler.

En son paylaştığı videosunda bir mekanda Aleyna Tilki ile karşılaştığını anlatan Cüneyt Özdemir, genç şarkıcının yanına gittiğini anlatarak "Bir dünya starını yakından tanıma fırsatını da elde ettim." dedi.

Birlikte çektikleri videoyu sosyal medya hesaplarından yayınlayan iki isim, Aleyna Tilki'nin en son fotoğraf paylaştığı mezar taşının yanında da poz verdiler.

İşte Cüneyt Özdemir'in anlatımından Aleyna Tilki;

Cüneyt Özdemir ve Aleyna Tilki hayranları ise bu ateşkesten memnun oldu

Cüneyt Özdemir'in videosunu tiye alanlar da oldu

Kimisi ise Aleyna'yı bu barışma için uyardı

Aleyna Tilki fanları ise durumu biraz ciddiye aldılar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER