Datça'da Çam Ağaçlarının Altında Bulunan Patlamamış Torpiller Sabotaj İddialarını Kuvvetlendirdi

Türkiye dört bir koldan çıkan yangınları söndürmeye çalışırken, Muğla'nın Datça ilçesinden gelen bir görüntü sabotaj iddialarını kuvvetlendirdi.

Datça'da Çam Ağaçlarının Altında Bulunan Patlamamış Torpiller Sabotaj İddialarını Kuvvetlendirdi

Türkiye dört bir koldan çıkan yangınları söndürmeye çalışırken, Muğla'nın Datça ilçesinden gelen bir görüntü sabotaj iddialarını kuvvetlendirdi. Makilik arazide seyir halindeki gençler her beş on metre aralıklarla çamların altına serpiştirilmiş, sıkıştırılmış baruttan yapılan güneşle parlayabilecek torpillerden buldu.

s-fe72657d2dbd7e1c1c324419d0920e62c6ba1e
Yetkililer birçok bölgeyi küle çeviren yangınlarda sabotaj ihtimali üzerinde durduklarını da ifade ederken, Muğla'nın Datça ilçesinden gelen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Makilik arazide seyir halindeki gençler, her beş on metre aralıklarla çamların altına serpiştirilmiş, sıkıştırılmış baruttan yapılan güneşle parlayabilecek torpillerden buldu. Ortaya çıkan görüntüler yangınlarda sabotaj iddialarını da kuvvetlendirdi. Datça'da Çam Ağaçlarının Altında Bulunan Patlamamış Torpiller Sabotaj İddialarını KuvvetlendirdiDatça'da Çam Ağaçlarının Altında Bulunan Patlamamış Torpiller Sabotaj İddialarını Kuvvetlendirdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER