Deniz Işın Coşkuner dijital platformlar ve sosyal medyaya yönelik soruları yanıtladı

‘Dijital çözümlere karşın her hizmeti müşterilerimize sağlıyoruz' DNC Medya olarak bütün dijital platformlarda ve sosyal ağ alanlarında yer aldıklarını açıklayan Coşkuner, ‘Sektöre uzun yıllar öncesinde giriş yapmanın verdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile çalışmalar

Deniz Işın Coşkuner dijital platformlar ve sosyal medyaya yönelik soruları yanıtladı

‘Dijital çözümlere karşın her hizmeti müşterilerimize sağlıyoruz'
DNC Medya olarak bütün dijital platformlarda ve sosyal ağ alanlarında yer aldıklarını açıklayan Coşkuner, ‘Sektöre uzun yıllar öncesinde giriş yapmanın verdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile çalışmalarımızda galibiyet sağlıyoruz. genellikle dijital çözümlere yönelik her hizmeti müşterilerimize sağlıyoruz. Bu hizmetlerimiz aralarında; e-ticaret sitesi kurma, web site kurma, grafik tasarımı, seo çalışmaları, stratejik danışmanlık, sosyal ağ pazarlama, seo çalışması, baskı dizaynı, app dizaynı ve daha öyle çok aklınıza gelebilecek bulunuyor' dedi.

‘Farkımız ve özelliğimiz; çeşitliliğimizden kaynaklanıyor'
DNC Medya'yı diğer sosyal ağ firmalarından ayıran özelliklerden bahseden Coşkuner, “Her şeyden önce biz eğitime fazla tartı veriyoruz ve bu sebeple çalışanlarımıza keza kendilerini geliştirebilmeleri hem de müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmeleri için eğitimler sağlıyoruz. Bunun sonucunda kalite standartımızı durmadan yüksek tutuyoruz. Bir öteki farkımız ve özelliğimiz; çeşitliliğimizden kaynaklanıyor. Hizmette çeşitlilik gösteriyor, bir gün pazarlama ile çalışmalarımızı yapıyorken bir sonraki gün satmak alanında hizmet veriyoruz. neticede; müşterinin ihtiyacı ne ise o alanda performans gösteriyoruz. Bir öteki kayda değer özelliğimiz de milletlerarası etkinlik gösyeriyor oluşumuzdur. Türkiye haricen Berlin'de, Toronto'da ve Ahmedabad'ta ofislerimiz bulunuyor” şeklinde konuştu.

Eğer müşterilerimiz dilerse daha üstün bir başarı için kapsamlı araştırmalar yapıyoruz
DNC Medya olarak herif ihtiyaçlarına nasıl karşılık verdiklerinden bahseden Coşkuner, “Ilk Olarak müşterilerimizin taleplerini dinliyoruz ve amaçlarını öğreniyoruz. sonradan firmaların veya şahısların istek ve beklentilerine cevap verecek çalışmalarımızı yüksek kalitede gerçekleştiriyoruz. Eğer müşterilerimiz dilerse daha üstün bir başarı için kapsamlı araştırmalar yapıyoruz. Web site kurmasından uygulama dizaynına, seo çalışmalarından içerik yönetimine dek her hizmeti sağlıyoruz” dedi

“Önemli olan; sıradan değil, girişimci olarak düşünmektir”
DNC Medya Kurucu Müdürü Deniz Işın Coşkuner genç girişimcilere'de tavsiyelerde bulundu. Ilk Kez kendi kültürleri ve toplumları olmak üzere diğer kültür ve toplumları da tanımanın öneminden bahseden Coşkuner, “Hangi alanda olursa olsun girişimci gençler öncelikle eğitimlerine yük vermelidir. Çünkü kesintisiz eğitim, insanların defalarca gelişimini sağlar ve aralıksız gelişim de beraberinde başarıyı getirir. Başarılı bir girişimci edebilmek için her zaman içinde bulunulan mevcut durum iyi çözümleme edilmeli ve fırsatlar değendirilmelidir. Toplumda yaşanan en ağır durumlarda bile mutlaka fırsata çevrilecek bir durum vardır. Burada manâlı olan; sıradan yok, girişimci olarak düşünmektir. Hem eğitim değin diğer kültürleri tanımak da epeyce kayda değer. Bu sebeple mutlaka genç girişimciler başta kendi kültürleri ve toplumları edinmek üzere diğer kültür ve toplumları da tanımalıdır” biçiminde konuştu.

Deniz Işın Coşkuner kimdir?
Ben Deniz Işın Coşkuner. DNC Medya Kurucu Müdürlüğü görevini yerine getiriyorum. 24 Kasım Antalya doğumluyum. Eğitimlerimi Mersin Anamur ve Bozyazı ilçelerinde tamamladım. 2013 yılında kurmuş olduğum DNC Medya şirketimiz ile yıllardır dijital ortamlarda gereksinim duyulan tüm çalışmaların gerçekleşmesini sağlıyoruz. Bu sırada eğitimime de devam ediyorum. 2018 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Derslik Öğretmenliği bölümünü kazandım ve şu an ikinci sınıfta eğitimime devam ediyorum. aynı zamanda DNC'deki görevime kurucu müdür olarak devam ediyorum.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER