Denktaş'ın Danışmanından TRT Dizisine Tepki: 'Geri Zekâlı mısınız?'

TRT'nin yeni dizisi “Bir Zamanlar Kıbrıs”ta yayınlanan bir sahnede EOKA'cı Nikos Sampson'ın KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın başına silah dayaması tepkilere neden oldu. Denktaş'ın eski danışmanı Sabahattin İsmail “Geri zekâlı mısınız?” mesajını paylaşt.

Denktaş'ın Danışmanından TRT Dizisine Tepki: 'Geri Zekâlı mısınız?'

TRT'nin yeni dizisi “Bir Zamanlar Kıbrıs”ta yayınlanan bir sahnede EOKA'cı Nikos Sampson'ın KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın başına silah dayaması tepkilere neden oldu. Denktaş'ın eski danışmanı Sabahattin İsmail “Geri zekâlı mısınız?” mesajını paylaştı.

s-7d4e2d909cb398249b47cbc0dcf7902d6e9bed
KKTC direnişinde yaşanan bazı çatışmaların, dizide çarptırıldığı yönündeki iddialar diziyi tartışma konusu haline getirdi.

"Kahraman olarak gösteriliyor"

Sabahattin İsmail, Twitter hesabından şunları yazdı: "Geri zekalı mısınız? Sampson kim ki Denktaş'ın kafasına silah dayayacak. Utanmadan bir de 'Gerçek bir varoluş hikayesi' diyorsunuz! Devlet galası bu saçmalıklar için miydi? Bu dizi varoluş mücadelemizi değil, insanları arkadan vuran sivilleri katleden eli kanlı katil Sampson'u aklama ve kahraman yapmak için mi yapıldı? Korkak katil bir yığın yalanla davası için korkmadan mücadele eden liderimiz Denktaş'ı silahla kaçıran bir kahraman olarak gösteriliyor." s-9fa089951e5b08b3839c86cbbfeb331b3637c7
s-dc669c9ba311a8f8d049b85552c4348cbccc8e

Bunlar da ilginizi çekebilir

Çin'in Koronavirüs Belgeleri Sızdı: 'Zafer İçin Temel Silah' - 16 Yaşındaki Genç Kız, 'İkinci Eşi' Olmayı Reddettiği Amcasının Oğlu Tarafından Vuruldu - Faruk Fatih Özer ile Arnavutluk'ta Görüntülenen Kırmızı Montlu Adam Yakalandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER