Dilara Yıldız Cinayetinde Detaylar Ortaya Çıktı! Çilingir ile Eve Girip, 10 Gün Evde Kalmış

Çilingirle Eve Girmiş 10 Ocak’ta gerçekleşen cinayet için hazırlanan iddianamede, katil Oktay Dönmez’in tehdit mesajları ve cinayet öncesi yaptıkları da yer aldı.Sabah Gazetesi’nden Arzu Kaya’nın haberine göre; katil Oktay Dönmez çilingir çağırarak eve girdi.

Dilara Yıldız Cinayetinde Detaylar Ortaya Çıktı! Çilingir ile Eve Girip, 10 Gün Evde Kalmış

Çilingirle Eve Girmiş

10 Ocak’ta gerçekleşen cinayet için hazırlanan iddianamede, katil Oktay Dönmez’in tehdit mesajları ve cinayet öncesi yaptıkları da yer aldı.Sabah Gazetesi’nden Arzu Kaya’nın haberine göre; katil Oktay Dönmez çilingir çağırarak eve girdi. Çilingirin verdiği ifadede, Oktay Dönmez’in asker olduğunu, evin anahtarını askeriyde unuttuğunu söyleyerek kapıyı açtırdığını söyledi.

10 Gün Boyunca Evde Kalmış

Çilingirle girdiği evde 10 gün boyunca Dilara Yıldız’ı rehin alan katil Oktay Dönmez’in yaşattığı dehşet, Dilara Yıldız’ın kardeşine attığı mesajlarla ortaya çıktı.Dilara Yıldız’ın kardeşi polisleri arayarak; “Ablam eski nişanlısı tarafından tüm mal varlığını almak için rehin alındı. Kendisi rahat konuşamıyor ve şifreli konuşmak zorunda kalıyor. Hakkınız helal edin diyerek telefonu kapattı’ ifadelerini kullandı.Evde yapılan incelemede iki mermi, kelepçe ve Oktay Dönmez adına kayıtlı, ödeyecek kısmında Dilara Yıldız yazılı toplamda 95 bin dolarlık senetler ile 2 adet boş senedin olduğu öğrenildi.

Olay Günü Yaşananlar

Olayın yaşandığı gün restoranda yaşananlar da iddianamede yer aldı. Tuzla’da restoranda bulunan arkadaşlarının ifadesinde, “kurtarın beni der gibi bakıyordu” ifadeleri kullanıldı. Katil, restorana polislerin gelmesiyle birlikte “Sen bittin, seni öldüreceğim” dedikten sonra tetiği çekerek genç avukatı katlettiği belirlendi.

Savcılık: Sadece Ayrılmak İstedi

Genç avukatın zarar görmemek için büyük çaba sarf ettiğine de dikkat çeken savcılık, 'Sadece şüpheliden ayrılmak istedi. Şüpheli kabullenmediği için çok büyük bir kin güttü. Acı çekmesinden zevk almak için öldürdü. Şüphelinin tehlikeliliği ve kötülüğü ortada. Hiçbir suçu ve günahı bulunmayan bir kadını tabancanın tüm mermilerini kafasına boşaltarak öldürdü' ifadelerini kullandı.'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme', 'silahla yağmaya teşebbüs', 'konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'hürriyetinden yoksun kılma', 'ruhsatsız silah bulundurma' ve 'silahla tehdit' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 36 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Oktay Dönmez önümüzdeki günlerde Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Neler yaşanmıştı?

Avukat Dilara Yıldız Cinayetinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Katledilen Dilara Yıldız'ın Dayısı: 'Beni Kurtar Diye Mesaj Attı Ama Yetişemedim'

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez'in... 1.4b 11 Ocak, 17:31

Dilara Yıldız Kimdir? Avukat Dilara Yıldız Nasıl Öldü? Dilara Yıldız Olayı Nedir?

Eski nişanlısı Oktay Dönmez'in silahlı saldırısı... 0 11 Ocak, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER