Doğduğun Ev Kaderindir’e Yeni Nefes

Çarşamba günleri TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve gerçek bir hayat hikayesinin senaryolaştırıldığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ izleyicisinden her hafta tam not almayı başarıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’e Yeni Nefes

Gelişen olaylarla birlikte herkes ekran başına kitlenirken kadroya yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir ekibine dahil olan son isim Muhammed Fatih Ayhan oldu. Ayhan, dizide Mehdi’nin babasının katili olan Burhan’ın dönüşünün en önemli sembolü oldu. Burhan’ın en yakın adamı ‘Ömer’e hayat veren oyuncuyu, 14. Bölümde izledik.

Gerçek bir hayat hikayesinin konu alındığı TV8’in sevilen dizisi ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ gelişen olaylarla beraber ekibini büyümeye devam ediyor. Ekibe katılan son isim, Muhammed Fatih Ayhan oldu. Ayhan dizide, Ömer Karakterine hayat verecek.

Öncesinde Sinema Filminde Yer Aldı

Oyuncu Muhammed Fatih Ayhan, ekranlara yabancı bir isim değil. Daha önce ‘Türkler Geliyor’ isimli sinema filminde ‘Akıncı Ali’ karakterine hayat veren oyuncu, filmin içeriği gereği binicilik ve aksiyon eğitimleri de almıştı.

Muhammed Fatih Ayhan: ‘’Eğitimsiz oyuncu olmaz’’

2018 yılında Cüneyt Sayıl’dan oyunculuk eğitimi almaya başlayan Muhammed Fatih Ayhan; ‘’Eğitimsiz oyuncu olmaz. Benim için her karakter ayrı bir insan demek… Bu sanata yıllarını vermiş oyuncularla çalışırken eğitimli olmanız çok önemli. Eğitimsiz oyuncu olmaz’’ dedi. Ayhan, Ayşe Direkoğlu ve Yudum Erdem gibi Cast Director’lerinden de audition eğitimleri aldı.

Muhammed Fatih Ayhan Kimdir?

14 Ağustos 1995’te Yalova’da doğan oyuncu, ilkokul, ortaokul, lise eğitimlerini Yalova’da tamamlamıştır. Yalova’nın genç girişimcileri listesine adını yazdırmış olup, hâlihazırda Yalova Çınarcık’ta Cafe&Restoranı vardır. Aynı zamanda inşaat sektörü ile ilgilenen oyuncu aldığı eğitimlerle ve projelerle de oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Muhammed Fatih Ayhan Aslan Burcudur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER