Doktordan Hastasına 'Torununa Sarılabilirsin' Reçetesi

ABD'de koronavirüs salgını nedeniyle bir yıldır akrabalarına sarılmayan 81 yaşındaki Evelyn Shaw’a doktoru, ‘torununa sarılma’ reçetesi yazdı.

Doktordan Hastasına 'Torununa Sarılabilirsin' Reçetesi

ABD'de koronavirüs salgını nedeniyle bir yıldır akrabalarına sarılmayan 81 yaşındaki Evelyn Shaw’a doktoru, ‘torununa sarılma’ reçetesi yazdı. Yaşlı kadın torununa sarılırken duygu dolu anlar yaşandı. 

s-ec2e5435fb9bffbae152f6ea1db1ee151249f1
Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve etkisini bir yıldır sürdüren koronavirüs salgını nedeniyle milyonlarca kişi sevdiklerinden ayrı kalmaya devam ediyor. İnsanları sevdiklerinden koparan virüs nedeniyle çoğu insan zor anlar yaşıyor.

Doktor onaylı sarılma izni

s-10f3f8ccf8cc301dbb9477c11f429a3c1afcb3
ABD'de ise bir ilk yaşandı. New York kentinde pandemi nedeniyle neredeyse bir yıldır akrabalarına sarılmayan ve iki doz koronavirüs aşısı almasına rağmen sarılmaktan çekinen 81 yaşındaki Evelyn Shaw isimli yaşlı kadına doktoru, ‘torununa sarılama’ reçetesi yazdı.

Duygu dolu anlar

Duygu dolu anlarDuygu dolu anlar Evelyn’ın kızı SiriusXM radyo sunucusu Jessica Shaw sosyal medya hesabından reçetenin fotoğrafını paylaşarak “Annemin doktoru, torununa sarılması için ona bir reçete yazdı” dedi. Paylaşılan reçetede “Torununa sarılabilirsin” yazdığı görüldü. Jessica ayrıca, annesinin sarılma görüntülerini paylaşarak, “Bir yıldır ilk sarılması. Bunu mümkün kılan tüm bilim insanlarına ve doktorlara teşekkür ederiz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER