Doludan Korumak İçin Otomobiline Türk Bayrağı Seren Kişi Gözaltına Alındı

Fatih'te doludan korumak için otomobilinin üzerine Türk Bayrağı seren İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde 'tekniker' olarak görev yapan Hüsnü Y.(35), "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin egemenlik alametlerini aşağılamak" suçundan gözaltına alındı. Fatih'te İstanbul Üniver.

Doludan Korumak İçin Otomobiline Türk Bayrağı Seren Kişi Gözaltına Alındı

Fatih'te doludan korumak için otomobilinin üzerine Türk Bayrağı seren İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde 'tekniker' olarak görev yapan Hüsnü Y.(35), "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin egemenlik alametlerini aşağılamak" suçundan gözaltına alındı.

s-6016e4bece23810d52cc83b77f8ad0842c5d7c
Fatih'te İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde 'tekniker' olarak görev yapan Hüsnü Y. dolu yağışından korumak için otomobilinin üstüne Türk Bayrağı serdi.

Bir vatandaş araç sahibine böyle tepki gösterdi

Bir vatandaş araç sahibine böyle tepki gösterdi Bir vatandaş araç sahibine böyle tepki gösterdi 5f807bcd23be4e0c16e62ba8.jpg
Hüsnü Y., "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin egemenlik alametlerini aşağılamak" suçundan gözaltına alındı. Emniyete götürülen Hüsnü Y., verdiği ifadede "Art niyetli olarak yapmadım, sadece arabamı yağıştan korumak için yaptım" dedi. Öte yandan araca serilen Türk bayrağı, savcılık kararıyla polisler tarafından Hüsnü Y.'den alınarak emniyete götürüldü.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından başta İstanbul olmak üzere çevre iller için şiddetli dolu uyarısında bulunulmuştu.

Uyarıların ardından otomobillerinin zarar görmesini engellemek isteyen vatandaşlar, kendi imkanlarıyla önlemler almıştı.

Dolu Uyarısını Duyunca Arabalarını Bebekler Gibi Sarıp Sarmalayan İstanbullulardan Takdire Şayan Taktikler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER