Elmalı Davası: 2 Kardeş Devlet Korumasına Alındı

Cinsel istismar iddiasıyla Türkiye'nin gündemine gelen Elmalı'daki iki kardeşin devlet korumasına alındığı bildirildi. Fotoğraf: Şehlem Kaçar / csgorselarsiv.orgAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuyla ilgili akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "Antalya Elmalı'daki ist.

Elmalı Davası: 2 Kardeş Devlet Korumasına Alındı

Cinsel istismar iddiasıyla Türkiye'nin gündemine gelen Elmalı'daki iki kardeşin devlet korumasına alındığı bildirildi.

s-9b64f3c1a8242b48343be5ca15d67eac112cbe
Fotoğraf: Şehlem Kaçar / csgorselarsiv.orgAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuyla ilgili akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "Antalya Elmalı'daki istismar vakasında mağdur 2 çocuğumuz hakkında mahkemeye yaptığımız devlet korumasına alınma talebi kabul edilmiştir" denildi.Açıklamada ayrıca "Çocuklarımıza, Bakanlığımıza bağlı bir kuruluşta sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı sağlayacağız" denildi.

Ne olmuştu?

s-69ea1d561e50c85a32f5921a8241902aba6023
Antalya'da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10), anne ve üvey babaları tarafından istismar edildiği öne sürülmüştü. Tutuklu yargılanan anne ve üvey baba, 5 Ocak 2021 tarihinde mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.Sosyal medyada başlatılan kampanya sonrası olay Türkiye'de gündem olmuştu. Cinsel İstismarı Çizerek Anlatmışlardı: Anne ve Üvey Babanın Serbest Kalmasına Sosyal Medya İsyan Etti! - Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Elmalı Davasında Şüpheli Anne Açıklama Yaptı...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER