Elon Musk'ın, Putin'i Clubhouse'ta Tartışmaya Davet Etmesine Kremlin'den Cevap Geldi: 'İlginç Bir Öneri'

Kremlin, Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Rusya lideri Vladimir Putin'e yaptığı Clubhouse uygulamasında tartışma davetini "ilginç bulduğunu" açıkladı. BBC Türkçe'nin Tass haber ajansına dayandırdığı habere göre Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, "Genel anlamda ilginç bir öneri.

Elon Musk'ın, Putin'i Clubhouse'ta Tartışmaya Davet Etmesine Kremlin'den Cevap Geldi: 'İlginç Bir Öneri'

Kremlin, Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Rusya lideri Vladimir Putin'e yaptığı Clubhouse uygulamasında tartışma davetini "ilginç bulduğunu" açıkladı.

s-7fa4120c48616aa1b00503684f7176bb1cc538
BBC Türkçe'nin Tass haber ajansına dayandırdığı habere göre Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, "Genel anlamda ilginç bir öneri. Ama öncelikle bunun ne anlama geldiğini, ne önerildiğini anlamamız gerekiyor. Biliyorsunuz Başkan Putin, sosyal medyayı doğrudan kullanmıyor, hesaplarını şahsen yönetmiyor" dedi.

Musk, 14 Şubat'ta Kremlin'i sohbete davet etmişti.

Elon Musk, Cumartesi günü Twitter'da Kremlin'in hesabını etiketleyerek "Benimle Clubhouse'da sohbete katılır mısınız?" diye sormuş, bunu Rusça olarak yazdığı "Sizinle konuşmak benim için büyük bir şeref olur" mesajı izlemişti.

Musk'ın yeni gözdesi...

s-c840d859f67394ba7dc3368abf406ebcbd2730
Geçen yıl kurulan ve son dönemde hızla popüler hale gelen sesli sohbet uygulaması Clubhouse'da "sahnedeki" konuşmacılar dinleyiciler arasında soru alabiliyor.Twitter'da 46 milyondan fazla takipçisi olan Elon Musk, Clubhouse'u da aktif olarak kullanmaya başladı. 4 Gündür Kayıp Olan Adam, Öldürülmüş Şekilde Bulundu! - Özel Okul Ücretine İlişkin Önemli Karar! Ödenen Ücret Kısmen İade Edilecek - Vatan Partisi Lideri Perinçek'ten Gara Açıklaması: '13 Kişi Öldüğü Zaman Ulusal Yas Olmaz'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER