Emlak Ofisini Uyuşturucu Serasına Çeviren Kadın: 'Ne Zaman Almaya Kalksam Yakalanıyorum'

İstanbul Esenyurt'ta kiraladığı işyerini emlakçı gibi kullanıp, alt katını uyuşturucu serasına çeviren kadın polis ekiplerine yakalandı.

Emlak Ofisini Uyuşturucu Serasına Çeviren Kadın: 'Ne Zaman Almaya Kalksam Yakalanıyorum'

İstanbul Esenyurt'ta kiraladığı işyerini emlakçı gibi kullanıp, alt katını uyuşturucu serasına çeviren kadın polis ekiplerine yakalandı. “Ben ne zaman uyuşturucu alsam yakalanıyorum ondan dolayı bu yöntemi buldum” diyerek kendini savunan kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

s-b9ad5d9211719a2eef54facb567277b48adc3e
Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair istihbarat çalışması yaptıktan sonra harekete geçti. Ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen emlakçı Ümmühan T.’yi bir süre takip ederken, Büyükçekmece’de de bir işyerini emlakçı olarak kiraladığı bu işyerinin altında uyuşturucu elde etmek için ekim yaptığını belirledi. İşyerlerine baskın yapan ekipler, uyuşturucu serasını ele geçirdi.

"Uyuşturucu parasını, elektriğe yatırıyorum artık"

"Uyuşturucu parasını, elektriğe yatırıyorum artık" "Uyuşturucu parasını, elektriğe yatırıyorum artık" 600d52480c4f6bd106fc0c9e.jpg
Ümmühan T. ise, “Ne zaman uyuşturucu madde almak istesem başımı belaya sokuyorum ve yakalanıyorum. Ben de kendim için yetiştirmeye başladım. Uyuşturucu parasını, elektriğe yatırıyorum artık” diye kendini savunması pes dedirtti.

Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı

s-ce6859f94c9929cac596b8fb4ed9be08b3ae94
Emlakçı bürosunun alt katında dişi Hint keneviri yetiştirmek üzere gerekli ortamın sağlandığı ışıklandırma ve ısıtıcı sistemleri kurulduğu belirlendi. Buradaki saksılarda 22 kök dişi Hint kenevirinin yanı sıra uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan 1 gram metamfetamin, 3.92 gram esrar tohumu, 78.15 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi’ndeki nöbetçi mahkeme tarafından ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklandı. 15 Kişi Kaçırılmıştı: Korsan Saldırısına Uğrayan Gemide Son Durum Ne? - Sigara Parası Yüzünden Kardeşini Öldürdü! - HDP Binasındaki Öcalan Posterlerini Paylaşan Soylu: 'Hiçbir Demokratik Ülkede Buna Müsaade Edilmez'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER