Erdoğan'dan Koronavirüs Toplantısı Sonrası Açıklama: '20 Bin Öğretmen Ataması Gerçekleştirdik, Hayırlı Olsun'

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan 'Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı' sona erdi.

Erdoğan'dan Koronavirüs Toplantısı Sonrası Açıklama: '20 Bin Öğretmen Ataması Gerçekleştirdik, Hayırlı Olsun'

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan 'Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı' sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Erdoğan, koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın yeni bir döneme girdiğini belirtti ve "Küresel ekonomik, siyasi ve sosyal düzende köklü değişiklikler yaşanması muhtemel yeni bir döneme giriyoruz." ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı virüsün yayılmasını önlemek amacı ile evde kalma süresinin üç hafta ile sınırlı tutulabileceğini kaydetti. 

Erdoğan ayrıca virüsün istihdamı düşürdüğü eleştirilerine '20 bin öğretmen ataması yaptık' sözleriyle yanıt verdi.

'Köklü küresel değişikler yaşanması muhtemel döneme giriyoruz.'

'Köklü küresel değişikler yaşanması muhtemel döneme giriyoruz.''Köklü küresel değişikler yaşanması muhtemel döneme giriyoruz.' Küresel ekonomik, siyasi ve sosyal düzende köklü değişiklikler yaşanması muhtemel yeni bir döneme giriyoruz. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi gitmeyeceği, gidemeyeceği açıkça ortadadır.

'20 bin öğretmenin atamasını gerçekleştirdik.'

s-79a31123a76665c4b9e644c04e7326f3b2fb97
Erdoğan toplantı sonrası istihdam eleştirilerine yönelik şu ifadeleri kullandı: "Birileri farklı şeyler söyleyebilir, bizim bütün hedefimiz insan hayatıdır. Altyapısı uygun mesleki teknik ve anadolu liselerimizi dezenfektan ve cerrahi maske yapabilecek hale getirdik. Haziran ayında yapılacak sınavların soru hazırlığı da tatil süreleri göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Bu sınavları ileri bir tarihe ertelemeyi de gündemimize alabiliriz. Bu vesileyle bugün 20 bin öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdiğimizi paylaşmak isterim, hayırlı olsun."Detaylar geliyor...

'Evde kalma süremizi 3 hafta ile sınırlı tutabiliriz.'

s-1364a2c44d03dc2a2064f3bc36fba158ba476b
Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın için ise "Eğer tedbirlere uyarsak evde kalma süremizi üç haftayla sınırlı tutabiliriz. Bu süreçte diğer insanlarla olan mesafemize dikkat etmeliyiz." dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER