Erdoğan 'Helallik' İstedi; #HelalEtmiyorum Etiketli Paylaşımlar 400 Bini Aştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın esnaf ve çalışanlardan ‘helallik’ istemesinin ardından Twitter’da açılan #HelalEtmiyorum etiketiyle yapılan paylaşımların sayısı 400 bini geçti. #HelalEtmiyorum dünya sıralamasında da ilk sıraları çıkınca Erdoğan'a destek için #Milletin.

Erdoğan 'Helallik' İstedi; #HelalEtmiyorum Etiketli Paylaşımlar 400 Bini Aştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın esnaf ve çalışanlardan ‘helallik’ istemesinin ardından Twitter’da açılan #HelalEtmiyorum etiketiyle yapılan paylaşımların sayısı 400 bini geçti. 

#HelalEtmiyorum dünya sıralamasında da ilk sıraları çıkınca Erdoğan'a destek için #MilletinAdamı etiketi açıldı. Bu etiket altındaki paylaşımlar da 100 bini geçti. s-c5758f617ecde1846cb7e5688cb6ce72048adc
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüzün de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız çalışanımız olduysa, hepsinden helallik istiyoruz” dedi.Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Twitter'da '#HelalEtmiyorum' etiketi kısa sürede Trend Topic oldu.

CHP ve İyi Parti liderleri de Erdoğan'ın sözlerine tepki göstererek erken seçim çağrısı yaptı.

Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim' -

Twitter'da bir çok kullanıcının şikayetlerini dile getirdiği etiket çığ gibi büyüdü.

Günün son dakikalarında #HelalEtmiyorum etiketi altında yapılan paylaşımlar 400 bini geçti.

s-b65abf248875fe6acee4e15fc20eec60654442

AKP'liler ise #MilletinAdamı etiketiyle Erdoğan'a destek mesajları paylaştı. Paylaşım yapanlar arasında bakan ve milletvekilleri de vardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER