Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Hedef Aldı: 'Bu Zatın Hakaretlerine Muhatap Olanların Dava Açma Zamanı Gelmiştir'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla 'tek adamcağız' polemiğine giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet liderine sert sözlerle yüklendi ve "Bu zatın hakaretlerine muhatap olanların dava açma zamanı gelmiştir, geçiyor bile.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Hedef Aldı: 'Bu Zatın Hakaretlerine Muhatap Olanların Dava Açma Zamanı Gelmiştir'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla 'tek adamcağız' polemiğine giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet liderine sert sözlerle yüklendi ve "Bu zatın hakaretlerine muhatap olanların dava açma zamanı gelmiştir, geçiyor bile. Herkes davasını açmalı." ifadesini kullandı.

s-621e11ceac4beb713d7600480fef3c4298d001
Erdoğan, bir aylık aranın ardından TBMM'de AKP grubuna seslendi. AKP lideri şu ifadeleri kullandı:
"Son grup toplantımızda CHP’nin yalanları, iftiralarını söylerken, Mevlana’nın ‘içinde ne varsa dışına o sızar’ sözüne atıfta bulunmuştum. Son bir aydır yaşanan her gelişme CHP’nin içindeki cürufun ne durumda olduğunu göstermiştir. CHP, içindeki hırsızlık, taciz, tecavüz ve arsızlığı bastırmak için bizlere yönelik eleştirilerin artırmıştır. Hesap soracakları yerde işi pişkinliğe vuruyorlar. Mahkemelerce kanıtlanmış şeyleri tekrarlayanlara pişkin denmez de ne denir?"

'Z kuşağı o günleri bilmez'

s-f60903978d794ad8e6f45f9a9ccf8a5c7cb12c
Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"SSK'nın başında bu adam bulunmadı mı? SSK'nın başında bulunduğu zaman hastanelerde hastalarımızın ne hale düştüğünü Z kuşağı bilmiyor. Bay Kemal'in döneminde biz hastaneler rehin alınan vatandaşları gördük. Bunları bizim milletimize anlatmamız gerekiyor. O dönemde maalesef ölülerimiz bile rehin alınıyordu."

'Erken seçim diyorlar sabrın varsa Haziran 2023'e kadar bekleyeceksin'

s-45801fe27dc8e403cb09c11c6628ca58bf3337
Konuşmasında "Erken seçim diyorlar sabrın varsa Haziran 2023'e kadar bekleyeceksin Bizim yapacak daha çok işimiz var." diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na dava açılmasını tavsiye etti: 
"Şunu tekrar hatırlatıyorum. İçişleri Bakanımızın da ifade ettiği gibi. Bu ülkenin yargısı var. Ve kendilerine hakaret eden bu zata bütün bu hakarete muhatap olanların dava açma zamanı gelmiştir, geçiyor bile. Herkes davasını açmalı. Bu memleket sahipsiz değil. Gereği yapılmalıdır. Milletimiz mahalle yanarken kendi kısır hesaplarının peşinde koşanlarının hesaplarını kökten dürene kadar biz de mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz"

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Akademisyenlerden Yeni Hükümet Sistemi Çalışması: 'HSK Lağvedilmeli, RTÜK Kapatılmalı' - Akademik Direniş Sürüyor: Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Bugün de 'Rektör'ü Protesto Etti - Erdoğan Duyurdu: Kafe ve Restoranlara Maddi Destek Verilecek
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER