Erdoğan: 'Macron'un Zihinsel Tedaviye İhtiyacı Var, İkide Bir Erdoğan'la Uğraşıyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘İslam’ın yapılandırılması gerektiğini’ savunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a bir kez daha sert çıktı: “Macron’un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var.” AKP’nin Kayseri’deki il kongresinde konuşan Erdoğan şunları söyledi.

Erdoğan: 'Macron'un Zihinsel Tedaviye İhtiyacı Var, İkide Bir Erdoğan'la Uğraşıyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘İslam’ın yapılandırılması gerektiğini’ savunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a bir kez daha sert çıktı: “Macron’un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var.”

s-52f396a9d221ec0cdb4febece20669400a8ebd
AKP’nin Kayseri’deki il kongresinde konuşan Erdoğan şunları söyledi: Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:Aliyev kardeşimle telefonda görüştüm. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar.Türkiye bir yanda bölgesinde ve dünyadaki değişimin tam ortasında yer aldığı mücadeleyi sürdürüyor, bir yandan kalkınmayı sürdürüyor.Bölgemizdeki her krizin içinde kendimizi bulmamızın nedeni asırlardır gasp edilen haklarımıza sahip çıkma mücadelemizdir. Kimsenin toprağında gözümüz yok.

"Macron'un zihinsel tedaviye ihtiyacı var"

s-e400b8e9f7f28def475e99989a4087162efb4b
Bu Macron denilen zatın İslam ile, Müslümanlar ile derdi ne? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyor.Güya özgürlüğün, laikliğin kalesi Fransa'da peygamberimizle ilgili karikatürlerin binalarda yansıtılması İslam düşmanlığıdır. Avrupa'daki her İslam düşmanlığının aynı zamanda Türk düşmanlığı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

Charlie Hebdo'nun çok tartışılan karikatürleri geçtiğimiz günlerde bir binaya yansıtılmıştı

Öldürülen Öğretmenin Anısına: Charlie Hebdo'nun Hz. Muhammed Karikatürleri Projektörle Binaya Yansıtıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER