Erdoğan: 'Şimdi Ne Diyorlar 'Hastane Var da Doktor Yok' Ya Elinize Dilinize Dursun Be...'

Sağlık sistemi üzerinden yöneltilen eleştiriler de Erdoğan'ın gündemindeydi. Sağlık sistemi üzerinden yöneltilen eleştiriler de Erdoğan'ın gündemindeydi. Sağlık sistemi üzerinden yöneltilen eleştiriler de Erdoğan'ın gündemindeydi. 'Karadeniz'de tarihimizin en büyük keşfine.

Erdoğan: 'Şimdi Ne Diyorlar 'Hastane Var da Doktor Yok' Ya Elinize Dilinize Dursun Be...'
s-89b9fa6bbb99d75c81a7145291676974be48c8

Sağlık sistemi üzerinden yöneltilen eleştiriler de Erdoğan'ın gündemindeydi.

Sağlık sistemi üzerinden yöneltilen eleştiriler de Erdoğan'ın gündemindeydi. Sağlık sistemi üzerinden yöneltilen eleştiriler de Erdoğan'ın gündemindeydi.

'Karadeniz'de tarihimizin en büyük keşfine imza attık.'

'Piyonluk yapanlara rağmen kaynaklarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Son yıllarda arama ve sondaj çalışmalarında değişikliğe gittik. Petrol ve doğal gaz aramaları kiralama ile yapılıyordu. Ülkemiz dışa bağımlıydı. Bu çalışmalardan olumlu sonuç yakın tarihe kadar çıkmadı. Biz sürdürmeye karar verdik. O dönemki Bakanımız Berat Albayrak ile Bakanımız Dönmez hayata geçirdi. 2 sismik araştırma gemisi ile 3 sondaj gemisini ülkemizin filosuna dahil ettiler. 14 derin deniz kuyusu açtık, Karadeniz'de tarihimizin en büyük keşfine imza attık. Türkiye farklı bir lige yükselmiştir. Muhalefet anasıyla yavrusuyla isteseniz de istemesiniz de sondaj, sismik araştırma gemilerini arttıracağız ne var ne yok bulup çıkaracağız. Enerji konusunda attığımız adımlar bazı çevreleri rahatsız etmektedir. Kanal kanal gezerek ne dediler 'keşfettiler ama çıkaramazlar' diyen gafillerden gazın ekonomik fayda sağlamayacağını ifade eden sözde ekonomistlere şahit olduk.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER