Erdoğan 'Sürtük' İfadesi Hakkında Konuştu: 'Bazen Üslubumuzu Sertleştirmek Mecburiyetinde Kalıyoruz'

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Ülkemizde maalesef şahsım, AK Parti, kadrolarımız hakkında söylenen her yalana inanmaya hazır bir kitle var. Kendilerine ikbal devşirmeye çalışanlar belki her dönem vardı ama hiçbir zaman bu kadar hırslı ve cüretkar değillerdi. Biz bunlarla .

Erdoğan 'Sürtük' İfadesi Hakkında Konuştu: 'Bazen Üslubumuzu Sertleştirmek Mecburiyetinde Kalıyoruz'

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Ülkemizde maalesef şahsım, AK Parti, kadrolarımız hakkında söylenen her yalana inanmaya hazır bir kitle var. Kendilerine ikbal devşirmeye çalışanlar belki her dönem vardı ama hiçbir zaman bu kadar hırslı ve cüretkar değillerdi. Biz bunlarla mücadele ederken bazen üslubumuzu ve tavrımızı sertleştirmek mecburiyetinde kalıyoruz. Hiçbir vatandaşımıza kendisini sahipsiz hissettirmeyeceğiz. Bu fakir kendimi bildi bileli böyle. Değişmedik. Değişmeyeceğiz

'Kim bu kardeşinize saldırıyorsa Türkiye'ye saldırıyor demektir'

Akıl ve vicdan sahibi hiç kimsenin inkâr edemeyeceği bir gerçektir ki; kim bu kardeşinize saldırıyorsa Türkiye'ye saldırıyor demektir. Bu kardeşinize ve Cumhur İttifakı'na saldıranlar aslında büyük ve güçül Türkiye idealimiz ve Türkiye'nin bizzat kendisine düşmanlık ediyorlar. İşte CHP'nin başındaki zat da, altına gizlenenler de birer kukladır. Ama biz asıl savaşı onların ağababalarına karşı veriyoruz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER