Erdoğan: 'Türkiye'de Kovid-19 Aşısı Yaptıranların Sayısı 1 Milyonu Geçti'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşılama çalışmalarıyla ilgili olarak "Ülkemizde Covid-19 aşısı yaptıran vatandaşlarımızın sayısı, hamdolsun, 1 milyonu geçti.

Erdoğan: 'Türkiye'de Kovid-19 Aşısı Yaptıranların Sayısı 1 Milyonu Geçti'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşılama çalışmalarıyla ilgili olarak "Ülkemizde Covid-19 aşısı yaptıran vatandaşlarımızın sayısı, hamdolsun, 1 milyonu geçti. Bizler için çok kıymetli olan sağlık çalışanlarımızla başlayan ve başarılı bir şekilde devam eden aşı programımıza inşallah kademeli olarak tüm vatandaşlarımızı dahil edeceğiz. Bu salgın belasını tam anlamıyla bertaraf etmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz" dedi.

'Bu salgın belasını tam anlamıyla bertaraf etmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz'

s-1b709f09b4b1f06d91579c216d12c3462b3b92
Türkiye'de Covid-19'la mücadele kapsamında 1. doz aşı yaptıranların sayısı 1 milyonu geçti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde Covid-19 aşısı yaptıran vatandaşlarımızın sayısı, hamdolsun, 1 milyonu geçti. Bizler için çok kıymetli olan sağlık çalışanlarımızla başlayan ve başarılı bir şekilde devam eden aşı programımıza inşallah kademeli olarak tüm vatandaşlarımızı dahil edeceğiz. Bu salgın belasını tam anlamıyla bertaraf etmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

'Temizlik, Maske, Mesafe ilkelerini uygulamaya devam edelim.'

s-47ac6cf9d5f4d68863265ac08cf27de4c3fbfe
Erdoğan, "Bu süreçte aşılanmış olsak da olmasak da, önlemlere riayet edelim. TAMAM diye ifade ettiğimiz Temizlik, Maske, Mesafe ilkelerini uygulamaya devam edelim. Devlet - Millet dayanışmasıyla, sabırla, kararlılıkla inşallah bu zorlu süreci bir an önce bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu. İktidar Geçtiğimiz Yıl Hava Taşıtı Kiralamaya 408 Milyon TL Harcamış... - Korona Tecritinde Parti Yaparken Yakalandılar: 'Haberleri İzlemiyoruz, Pandemiyi Bilmiyorduk' - İşte İlk İcraatları: Biden'in İlk Yapacağı İş Trump'ın Yaptıklarını Kaldırmak Olacak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER