'Eren Abluka' da yeni operasyonlar başladı

Terör örgütü PKK'ya karşı etkin mücadeleye devam etmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Ağrı ve Iğdır illerinde "Eren Abluka Sonbahar- Kış-12 (Ağrı-Doğubayazıt-Büyük Ağrı Dağı ve Iğdır-Aralık-Küçük Ağrı Dağı) Ş.

'Eren Abluka' da yeni operasyonlar başladı

Terör örgütü PKK'ya karşı etkin mücadeleye devam etmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Ağrı ve Iğdır illerinde "Eren Abluka Sonbahar- Kış-12 (Ağrı-Doğubayazıt-Büyük Ağrı Dağı ve Iğdır-Aralık-Küçük Ağrı Dağı) Şehit J. Uzm. Çvş. Dursun Pampal" operasyonu başlatıldı.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde gerçekleştirilen operasyonda, jandarma özel operasyon, jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 1017 personel ve 58 operasyonel tim görev alıyor.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı. (TRT Haber)

Belçika'da, PKK/KCK'ya destek

Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

PKK'lı terörist montaj video ile örgütü dolandırdı

Afrin'de briket evlere PKK saldırısı: 1 ölü

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER