Ermenistan Kamu Radyosu 'Öldürülen Azerbaycan Askerlerinin Sayısı' Haberinde Serdar Ortaç'ın Fotoğrafını Kullandı

Ermanistan Kamu Radyosu, 'Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı' başlıklı haberde şarkıcı Serdar Ortaç'ın fotoğrafını kullandı.  Fotoğrafta 20 yıl önce Sivas'ta bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin yer alıyor. Kurumun tr.armradio.am adr.

Ermenistan Kamu Radyosu 'Öldürülen Azerbaycan Askerlerinin Sayısı' Haberinde Serdar Ortaç'ın Fotoğrafını Kullandı

Ermanistan Kamu Radyosu, 'Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı' başlıklı haberde şarkıcı Serdar Ortaç'ın fotoğrafını kullandı.  

Fotoğrafta 20 yıl önce Sivas'ta bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin yer alıyor.

Kurumun tr.armradio.am adresli Türkçe sitesinde ‘Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı’ başlıklı bir haber yayımlandı.

s-19aaa2008cd2a0f43f7a150ef1c2aaf031aaef

27 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında 5 bin 839 Azerbaycan askerinin öldürüldüğü iddia edilen haberde fotoğraf olarak popçu Serdar Ortaç'ın fotoğrafı kullanıldı.

s-c2e605199d9a640b3b3f0e2a7d68da31e859be
Sözcü'den Taşkın Su'yun haberine göre, kullanılan fotoğraf 2000 yılında Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda çekilen bir kare… Fotoğrafta 178’inci Piyade Er Eğitim Alayı’nda bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile Kaan Girgin yer alıyor.

Ortaç geçtiğimiz günlerde 'Azerbaycan için savaşırım' demişti.

'Azerbaycan İçin Askere Giderim' Diyen Serdar Ortaç'ın Askerlikten Kaçmak İçin Kendisini Meksika'da İşçi Gibi Gösterdiği Askerlik Geçmişi İki gün önce Azerbaycan-Ermenistan çatışmaları üzerine bir açıklama yapan Serdar Ortaç, gerekirse Azerbaycan için askere gidebileceğini belirterek, “Askerin varsa askerinle savaşırsın, sivillerin üzerine füze atmazsın. Ermeni halkına bir sözüm yok ama başlarındaki adam ruh hastası” ifadelerini kullanmıştı.Ermenistan Kamu Radyosu editörlerinin, Serdar Ortaç’ın bu sözleri üzerine, 16 Ekim tarihli haberin görselini değiştirerek, popçunun fotoğrafını kullandıkları sanılıyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER