Ermenistan ordusundan alçak tuzak! Geri çekildiği bölgelere binlerce mayın bıraktı

Azerbaycan ordusu ile cephe hattında girdiği çatışmalarda ağır kayıplar veren ve geçtiğimiz günlerde imzalanan ateşkes anlaşması ile Dağlık Karabağ bölgesinden çekilme kararı alan Ermenistan, alçak yöntemlere başvurmaya devam ediyor. ERMENİ ORDUSU, EK SÜREYİ MAYIN TUZAKLAYA.

Ermenistan ordusundan alçak tuzak! Geri çekildiği bölgelere binlerce mayın bıraktı

Azerbaycan ordusu ile cephe hattında girdiği çatışmalarda ağır kayıplar veren ve geçtiğimiz günlerde imzalanan ateşkes anlaşması ile Dağlık Karabağ bölgesinden çekilme kararı alan Ermenistan, alçak yöntemlere başvurmaya devam ediyor.

ERMENİ ORDUSU, EK SÜREYİ MAYIN TUZAKLAYARAK DEĞERLENDİRDİ

Yapılan anlaşma kapsamında Ermenistan silahlı kuvvetleri, Azerbaycan'ın kendilerine çekilmek için verdiği ek süreyi el yapımı tuzaklar ve mayın döşeyerek değerlendirdiği ortaya çıktı.

EVLERİ DE ATEŞE VERMİŞLERDİ

Öte yandan, yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan ordusunun, Kelbecer'den çekilirken bölgedeki evleri ateşe verdiği görülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler büyük tepki toplamıştı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Görüntü İstanbul'dan! Sosyal medyadan tek ses yükseldi: Harekete geçinGörüntü İstanbul'dan! Sosyal medyadan tek ses yükseldi: Harekete geçinHaber geldi, silahlı kuvvetler soluğu dev kulübün tesislerinde aldı! 15 adet bomba bulunduHaber geldi, silahlı kuvvetler soluğu dev kulübün tesislerinde aldı! 15 adet bomba bulunduCumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan '10 milyon liralık Mercedes ile geliyor' eleştirisine yanıtCumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan "10 milyon liralık Mercedes ile geliyor" eleştirisine yanıt
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER