Facebook, Ünlülerle Hayranlarını Bir Araya Getirecek Platform Kuruyor

Facebook, kullanıcıların ödeme yaparak ünlülerle ya da içerik üreticileriyle etkileşime geçebileceği yeni bir video platformu üzerinde çalışıyor. Bloomberg'in haberine göre Super ismi verilen platform içerik yaratıcılarının, girişimcilerin ya da ünlülerin etkileşimli video.

Facebook, Ünlülerle Hayranlarını Bir Araya Getirecek Platform Kuruyor

Facebook, kullanıcıların ödeme yaparak ünlülerle ya da içerik üreticileriyle etkileşime geçebileceği yeni bir video platformu üzerinde çalışıyor.

s-7d78fc56025d5f25de8045a7bbbe070b01ea60
Bloomberg'in haberine göre Super ismi verilen platform içerik yaratıcılarının, girişimcilerin ya da ünlülerin etkileşimli video etkinlikler düzenlemesine olanak sağlayacak. İzleyiciler dijital hediyeler alarak bahşiş bırakabilecek ya da canlı yayın sırasında görünerek soru sormak ya da selfie çekilmek için ödeme yapabilecek.

Test aşamasında

s-1331eba9981e1daf2242adcb30de8bce0f2bf4
İçerik üreticileri canlı yayın sırasında farklı ürünlerin satışını da yapabilecek. Super, tekil uygulamaların veya diğer içeriklerin geliştirildiği Facebook'un Yeni Ürün Deneme ekibi içinde geliştiriliyor. Öte yandan Facebook sözcüsü Super'in hala test aşamasında olduğunu ve piyasaya sürülmediğini belirtti.Koronavirüs pandemisi devam ederken daha fazla ünlünün ya da  kullanıcının çeşitli uygulamalar üzerinden içerik üretmesi Super'in sırtını yasladığı temeli kuvvetlendirebilir. Black Friday’de En Çok Ziyaret Edilen E-Ticaret Siteleri - 'Evlilik Kurtarma' Bahanesiyle Kadınları Taciz Eden Sahte Hocaya Tahliye Kararı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER