Farklı Lezzetler Arayanlara Nefis Bir Öneri: Zencefilli Brokolili Tavuk! Zencefilli Brokolili Tavuk Nasıl Yapılır?

Mutfakta farklı tatlar denemek isteyenler buraya! Zencefilli brokolili tavukla misafirlerinizi şaşırtın! İşte nefis zencefilli brokolili tavuk tarifi...

Farklı Lezzetler Arayanlara Nefis Bir Öneri: Zencefilli Brokolili Tavuk! Zencefilli Brokolili Tavuk Nasıl Yapılır?

Mutfakta farklı tatlar denemek isteyenler buraya! Zencefilli brokolili tavukla misafirlerinizi şaşırtın! İşte nefis zencefilli brokolili tavuk tarifi... Farklı Lezzetler Arayanlara Nefis Bir Öneri: Zencefilli Brokolili Tavuk! Zencefilli Brokolili Tavuk Nasıl Yapılır?Farklı Lezzetler Arayanlara Nefis Bir Öneri: Zencefilli Brokolili Tavuk! Zencefilli Brokolili Tavuk Nasıl Yapılır?

ZENCEFİLLİ BROKOLİLİ TAVUK

3 YK zeytinyağıTuzKarabiber2 YK mısır nişastası2 adet tavuk göğüsBir parmak zencefil3 diş sarımsak1 adet brokoli2 misket limonu suyu6 YK soya sosu2 TK bal2 dal taze soğanTavukları küp küp doğrayın. Nişastanın içerisine tuz ve karabiber ilave edin. Tavukları nişastaya bulayıp zeytinyağında kızartın. Ardından tavaya sarımsak ve zencefili ilave edin ve 1-2 dakika soteleyin. Sonrasında brokolileri ekleyip 5-6 dk pişirin. Brokolileri bir kaba alın ve tavaya soya sosu, balı ve limon suyunu ilave edin. Sos kıvam alana kadar pişirin ve tavuklarla brokolileri içerisine ilave edip pişirmeye devam edin. Bütün malzemeler sosla kaplandığında taze soğan ile servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER