Fatih Altaylı'dan İddia: 'Bülent Arınç Davayı Kazandırdığı Şirketin Yönetim Kuruluna Girdi'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AKP'li Bülent Arınç'ın başhakemlik bir yaptığı davadaki bir şirketin yönetimine girdiğini iddia etti. 'Arınç'ın son dakikada değişen tavrı ile benim temsil ettiğim taraf davayı kaybetti'Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı yük.

Fatih Altaylı'dan İddia: 'Bülent Arınç Davayı Kazandırdığı Şirketin Yönetim Kuruluna Girdi'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AKP'li Bülent Arınç'ın başhakemlik bir yaptığı davadaki bir şirketin yönetimine girdiğini iddia etti.

'Arınç'ın son dakikada değişen tavrı ile benim temsil ettiğim taraf davayı kaybetti'

s-326c76f3a7161d64815c3d9c91c7259cbcc4bb
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı yüksek disiplin kurulu üyesi ve eski milletvekili Bülent Arınç ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı.Vicdan başlıklı yazıda, Altaylı işadamı olan eski bir dostunun ricası üzerine bir hakem heyetinde yer almayı kabul ediyor. Yazının devamı şöyle:
"Karşı tarafı temsil eden hakem de ünlü bir avukat idi. Baş hakem olarak ise taraflar eski Bakan ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ismi üzerinde anlaştılar.Aylar süren toplantılar, uzun bilirkişi raporları, bunlar üzerine uzun tartışmalardan sonra geçen sene dava sonuçlandı.Bülent Arınç’ın son dakikada değişen tavrı ile benim temsil ettiğim taraf davayı kaybetti.Kat karşılığı arazisini veren işadamı üstüne bir de borçlu çıkarıldı.Hakem heyetinin işi tamamlandı. Benim dışımdaki hakemler çok ciddi bir miktar olan hakemlik ücretlerini de aldılar. İşimiz bitti."

'Lehine karar verdiği şirketin yönetim kuruluna girdi'

s-ffbd83b6be5b6b3cb131bd024d91c83ab426b8
Yazının devamı şöyle:
"Davanın sonuçlanmasından bir süre sonra “tarafsız” olarak Hakem Heyeti’ne başkanlık eden Bülent Arınç, baş hakem olarak lehinde karar verdiği şirketin yönetim kuruluna girdi.İşte bu anormal ve yakışıksız bir durum.Bunu niye mi yazdım! İnsanları daha iyi tanıyın diye.Hani Arınç’a “AK Parti'nin vicdanı” deniyor ya. “Vicdanı” tanıyın diye."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER