Fatih'teki Bekçi Şiddetine İdari Soruşturma Başlatıldı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bekçiler, gözaltına aldıkları bir kişiye şiddet uyguladı ve tepki gösterenlere hakaret ederek havaya ateş açtı.

Fatih'teki Bekçi Şiddetine İdari Soruşturma Başlatıldı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bekçiler, gözaltına aldıkları bir kişiye şiddet uyguladı ve tepki gösterenlere hakaret ederek havaya ateş açtı. Fatih Kaymakamlığı olaya müdahale eden bekçi hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

s-2b110601f8c78f3058eb1d8ce9f841c367f250
İstanbul Fatih'te 4 bekçi tarafından yere yatırılan kişi, bekçilerden birinin şiddetine maruz kaldı. Şiddet uygulayan bekçi, tepki gösterenlere hakaret edip vurmaya çalıştı. Aynı bekçi, iki bekçiyle daha tepki gösterenlerin olduğu yöne koştuktan sonra silah sesleri duyuluyor. Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Ettiği İddia Edilen Genci Yere Yatırarak Vuran Bekçilerin Tepki Çeken Görüntüleri -

Kaymakamlık: Personel hakkında idari soruşturma başlatıldı

s-c8b924ffd59115c594681a66e0a775865c0f51
Fatih Kaymakamlığı’ndan o görüntülerle ilgili açıklama geldi:
“Bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan, güvenlik güçlerimizin kamu huzurunu bozan şahıslara yönelik müdahalesi ve kelepçe uygulamasına ilişkin görüntülere dair yapılan incelemelerde; Katip Kasım Mahallemizde bugün saat: 03.30 sıralarında bir kavga olayı meydana gelmiştir.Görevlilerimizce şahıslara dağılmaları yönünde uyarılarda bulunulmuş, ancak yapılan uyarıların dikkate alınmaması ve mukavemette bulunulması üzerine müdahale edilmiştir. Şahısların; Uyuşturucu Madde Ticareti, Görevli Memura Mukavemet, Kapkaç, Yağma (Gasp), Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçlarından çok sayıda kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir.Yakalanan şahıslardan Ş.B.’nin Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan arandığı tespit edilmiş ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Olay sırasında alkollü oldukları tespit edilen şahısların karakolda şikayetçi olmamaları üzerine, haklarında sokağa çıkma kısıtlamasına aykırı hareket etmekten idari işlem uygulanmıştır. Olaya müdahale eden görevli personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER