'Firar Turizmi'nde Pasaportları Temin Eden Kilit'ten Bomba İddialar: 'Neden Fatma Şahin Konuşulmuyor?'

Yeşilyurt Belediyesi aracılığıyla Almanya’ya götürülen 43 kişinin geri dönmemesi ile ilgili tartışmaların odağındaki isimlerden Ersin Kilit Artı TV'ye konuştu.

'Firar Turizmi'nde Pasaportları Temin Eden Kilit'ten Bomba İddialar: 'Neden Fatma Şahin Konuşulmuyor?'

Yeşilyurt Belediyesi aracılığıyla Almanya’ya götürülen 43 kişinin geri dönmemesi ile ilgili tartışmaların odağındaki isimlerden Ersin Kilit Artı TV'ye konuştu. Yeşilyurt Belediyesi'nin yurt dışına gönderdiği 45 kişinin 43'ünün geri dönmemesi olayında 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit, "Hiç kimse Fatma Şahin'i araştıralım demiyor, şu an mevcut Gaziantep Belediye Başkanı..." dedi.  

s-623999b94fae6487b988369e42eeb0b8f0ba5d
Malatya'da AKP’li Yeşilyurt Belediyesi'nin ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi’ için gri pasaportla (Hizmet için devlet tarafından verilen) yurt dışına gönderdiği 45 kişiden 43'ünün geri dönmememesi üzerine var olan tartışmalar devam ediyor. Geçen yıl Almanya’nın Saksonya Eyaleti Hannover şehrinde faaliyet gösteren Mega Kilit GMBTH adına çevre, eğitim ve kültürel inceleme gezisine katılan 45 kişiden 43'ü geri dönmediği ortaya çıkmıştı. 'Firar Turizmi'nde Skandallar Bitmiyor: Ordu'dan Hannover'e Giden 49 Kişiden Haber Yok -

Malatya'dan Almanya'ya gönderilen 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit Artı TV'de yayınlanan Ahmet Nesin ile Ustura programında konuştu.

Malatya'dan Almanya'ya gönderilen 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit Artı TV'de yayınlanan Ahmet Nesin ile Ustura programında konuştu.Malatya'dan Almanya'ya gönderilen 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit Artı TV'de yayınlanan Ahmet Nesin ile Ustura programında konuştu. Olayın merkezinde AKP'li Bingöl'ün Servi ilçesi eski Belediye Başkanı Ali Ayrancı'nın bulunduğu iddia edilmişti. Ersin Kilit, Ahmet Nesin'in Ali Ayrancı ile ilgili, "Ali Ayrancı ile nasıl bir ilişki kurdun, daha önceden tanıyor muydun?" sorusuna "Şu an sadece Ali Ayrancı konuşuluyor. Hiç kimse Fatma Şahin'i konuşmuyor" yanıtını verdi. Kilit şöyle konuştu: "Türkiye halkının kendisine şunu sorması gerekiyor. Söz konusu Ali Ayrancı mı yoksa Türkiye geneli mi? Şu an sadece Ali Ayrancı konuşuluyor. Hiç kimse Fatma Şahin'i araştıralım demiyor, eski bakan. Şu an mevcut Antep Belediye Başkanı. Ben bir vatandaş olarak kendi araştırmalarımla bir şeyler öğreniyorsam devlet her türlü öğrenebilir. Bunu öğrenmek istemiyorlar diye düşünüyorum. Resmi kurumlarda bu işi yapan valiler ve belediyeler aynı işlerine devam ediyor. Ama onlar gündemde değil, söz konusu olan Ersin Kilit. Siz resmi iş yaptınız da, Ersin Kilit size davetiye gönderince mi resmiyetsiz oluyor? Sizin göreviniz devam ediyor, neden Ersin Kilit'in hakkında soruşturma açıldı? Kimse bunu sormuyor." Kedi Yavrusu Kadar Küçük Bir Dinozorun Ayak İzi Keşfedildi - Kayak Yarışında Ağaca Çarpan Sporcu Hayatını Kaybetti - Koronavirüste Kritik Tablo Devam Ediyor: 55 Bin 802 Yeni Vaka, 318 Ölüm...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER