Fransa'da Bir Kilise Yakınlarındaki Bıçaklı Saldırıda 3 Kişi Öldü: Bir Kadının Başı Kesildi!

Fransa'nın Nice kentindeki bir kilise yakınlarında gerçekleştirilen bıçaklı saldırı sonucunda en az 3 kişi hayatını kaybetti. Polis kaynakları, bir kadının başı kesilerek öldürüldüğünü söyledi. Fransa'nın Nice kentindeki Notre-Dame kilisesi yakınlarında bıçaklı sal.

Fransa'da Bir Kilise Yakınlarındaki Bıçaklı Saldırıda 3 Kişi Öldü: Bir Kadının Başı Kesildi!

Fransa'nın Nice kentindeki bir kilise yakınlarında gerçekleştirilen bıçaklı saldırı sonucunda en az 3 kişi hayatını kaybetti. Polis kaynakları, bir kadının başı kesilerek öldürüldüğünü söyledi.

s-e8141d89609d33442909b11801bc7707d0968c
Fransa'nın Nice kentindeki Notre-Dame kilisesi yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Polis, saldırıda üç kişinin hayatını kaybettiğini, ölenler arasındaki bir kadının başının kesildiğini açıkladı.Fransız BFMTV kanalının haberine göre saldırıda çok sayıda kişi de yaralandı.Fransa İçişleri Bakanı, olayla ilgili polis operasyonunun devam ettiğini açıkladı. Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada olayın bir terörist saldırı olarak değerlendirildiğini belirtti ve saldırganın tutuklandığını duyurdu.

Saldırgan 'Allahu Ekber' diye bağırmış

s-1ffbbbcee0e46c3b366f4e2e5f8db8e02116cd
Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Nice'e gelip incelemelerde bulunacağını ifade eden Estrosi, 'polis müdahalesinde yaralanan şüphelinin 'Allahu Ekber' diye bağırdığını' da söyledi.

İki hafta önce Paris'te de benzer bir saldırı yaşanmıştı

Paris'te Sınıfta Hz. Muhammed Karikatürü Gösteren Bir Öğretmen Başı Kesilerek Öldürüldü Paris'te 16 Ekim'de ifade özgürlüğü ile ilgili dersinde Hz. Muhammed'in karikatürlerini gösteren öğretmen Samuel Paty başı kesilerek öldürülmüştü. Sputnik ve BBC
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER