Furkan Bayraktar kimdir? Nerelidir ve biyografisi?

Furkan Bayraktar kimdir? Nerelidir ve biyografisi?

01.11.1999 yılında Silivri’de doğmuş aslen Akçabat’lıdır. Ailesiyle birlikte yaşayan ve 3 kardeş olan Furkan Bayraktar, oldukça haylaz bir çocukluk yaşamıştır koyu bir Trabzonspor taraftarı olan ve küçüklüğünde sürekli top peşinde koşarmış.
 

Şu sıralar yeni bir kitap yazmakla uğraşan Furkan Bayraktar daha önce de Bir Yabancı Gibi ve Düşüyorum Tut Elimden kitaplarını yazmış. Bir yandan hem aktörlük hem Müzik ile hemde sosyal medya ün yaptığı Karadeniz şivesiyle mizahi içerikler üretmeye devam ediyor.
 

Ulaşmış olduğu üne kavuşmadan önce bir fırında çıraklık yapana Furkan Bayraktar, bu tip içerikler çekmek istediğine arkadaşıyla birlikte sosyal medyada ki eğlenceli içerikleri takip ederken karar veriyor ve diğer çırak arkadaşı ile birlikte ilk videosunu çekiyor. İlk videosunun beklentisinin üzerinde bir ilgi görmesinden daha da cesaretleniyor ve bu işe kendini adıyor. Kullanmış olduğu Karadeniz şivesi ile çok sevilen Furkan kısa sürede kitlesini büyütüyor.
 

Öte yandan yazdığı kitapta çevresinden gelen olumlu tepkiler olduğu kadar olumsuz tepkilerle de karşılaşan ve burada yaşadıklarını paylaşmak istediği için böyle bir kitap yazdığını anlatıyor. “Bazen öyle anlar oluyor ki bırakmak istiyordum” diye anlatıyor yazarlık serüvenine girdiğini dönemi.
 

Takipçileriyle etkileşimde olmayı seven Furkan Bayraktar tüm zamanını sosyal medyada geçiriyor. Bir sosyal medya fenomeni olarak Trabzon’da yaşamanın süper bir duygu olduğunu fakat hayali olan oyunculuğu buradan gerçekleştirmenin de zor olduğunu söylüyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER