Gaziantep'te Büyük Vurgun! Bir Eve Girip Ayçiçek Yağı Çaldılar...

Türkiye'de gıda fiyatlarında yaşanan enflasyon sonucunda hırsızların girdikleri evlerdeki yeni hedefi ayçiçeği yağı oldu. Türkiye'de gıda fiyatlarına üst üste gelen zamlardan sonra vatandaş marketlere korkarak giriyor.

Gaziantep'te Büyük Vurgun! Bir Eve Girip Ayçiçek Yağı Çaldılar...

Türkiye'de gıda fiyatlarında yaşanan enflasyon sonucunda hırsızların girdikleri evlerdeki yeni hedefi ayçiçeği yağı oldu.

s-106d7f018aa617407e9568a79ae969ae086249
Türkiye'de gıda fiyatlarına üst üste gelen zamlardan sonra vatandaş marketlere korkarak giriyor. Özellikle 5 litresi geçen yıl 25 TL olan ayçiçeği yağı son gelen zamlardan sonra 65 TL'ye satılır oldu. Hırsızlar daha önce girdikleri evlerde altın ve para ararken son günlerde ayçiçeği yağı çalmaya başladılar.

Gaziantep'teki hırsızlık olayı bir Türkiye gerçeğini ortaya koydu.

Gaziantep'teki hırsızlık olayı bir Türkiye gerçeğini ortaya koydu.Gaziantep'teki hırsızlık olayı bir Türkiye gerçeğini ortaya koydu. Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir evden 4 teneke ayçiçeği yağı çalan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Ayçiçeği yağı fiyatlarının artmasının ardından Gaziantep’in Nizip ilçesinde sıvı yağ hırsızlığında da artış gözlemlendi. Hırsızlık olayları üzerine çalışma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sıvı yağların çalındığı anları kayda alan güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 2 hırsızın bir evden 4 teneke sıvı yağ bidonunun çalması yer aldı. Ekipler anbean kameralara yansıyan hırsızlık olaylarının ardından yürüttüğü operasyonlarda, A.Ç., Ö.G. ve E.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. TSK Personel Kanunu Teklifi Kabul Edildi - Kendi Mahsülümüz! Ürettiği Sahte Korona Aşılarını Satan Adam Gözaltına Alındı - MHP'den İhraç Edilen Enginyurt: 'Önkibar'ın Dayak Yemesini Kınamadım Çünkü Zaten Fırsat Bulsam Ben Döverdim'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER