Gelin ve Damatlara Müjde! Mobil TAKITAK 5 Adımda Hayatınızı Nasıl Kolaylaştırıyor?

"Çince'de kriz kelimesi iki karakter ihtiva eder, biri tehlikeyi, diğeri de fırsatı simgeler." John F.

Gelin ve Damatlara Müjde! Mobil TAKITAK 5 Adımda Hayatınızı Nasıl Kolaylaştırıyor?

"Çince'de kriz kelimesi iki karakter ihtiva eder, biri tehlikeyi, diğeri de fırsatı simgeler." John F. KennedyBöyle söylemiş Kennedy. Enteresandır Çin’de doğan ve bütün dünyaya yayılan pandemi krizi ile yine bu krizin sayesinde ortaya çıkan teknolojik fırsatlar arasında bir korelasyon kurabiliyoruz. Pandemi ile birlikte dünya bir anda 10 yıllık bir teknolojik sıçrayış yaşadı. İyi ki de öyle oldu. Bunlardan biri de özellikle pandeminin en büyük mağdurlarından olan gelin ve damatların fırsatı; dijital altın gönderme platformu Mobil TAKITAK uygulaması. 

 Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

1. Pandemi yasaklarında altınsız kalma derdinize son veriyor hem de sosyal mesafeyi koruyarak.

Takıtak (@mobiltakitak)'in paylaştığı bir gönderi
Öncelikle TAKITAK’ın sistemi çok basit. Davetiniz için uygulama üzerinden bir davet karekodu oluşturuyorsunuz ve bunu davetlilerinizle istediğiniz mecradan paylaşıyorsunuz. Davetlileriniz de nikahınıza katılamıyor olsalar dahi istedikleri tutarda altını kredi kartlarıyla satın alıyor ve sizin vadesiz altın hesabınıza gönderiyorlar. Böylece bu zamana kadar taktığım altınlar ne olacak diye dert yanmanıza gerek kalmıyor. Evlenip geçebiliyorsunuz.

2. Takı toplayacağım derken düğün eğlencesinden olmanızı engelliyor.

Takıtak (@mobiltakitak)'in paylaştığı bir gönderi
Bizim düğünlerde gelin ve damat davetli sayısı çarpı iki yanak öpmek zorunda kalır bir de o sırada toplu fotoğraf çekilir. Bir de benimle tek çekinler başlar ve hani dans hani eğlence. Zaman geçip gider aslolan pist keyfini kaçırırsınız. Biz hediyemizi TAKITAK üzerinden alıyoruz der kare kodunuzu da her tarafa koyarsınız ve sadece eğlencenize bakarsınız.

3. Altınları çaldırmadan muhafaza etmenin yolu da TAKITAK!

Takıtak (@mobiltakitak)'in paylaştığı bir gönderi
Neredeyse her düğünde altınların kaybolması ya da çalınması çok yaşanılabilesi bir durum. Bir de aman çalınmasın diye yazığım bir büyüğünüz tüm gece o altın kesesini kollamakla görevlendirilir. Gerim gerim gerilir. TAKITAK ile altınlarınızı kendi hesabınızda banka güvencesinde olur. Düğün sonrasında da nerede muhafaza edeceğinizi düşünmek zorunda kalmazsınız ve tabii kasa kirası da ödemezsiniz.

4. Düğün bittikten sonra kasetleri izleyip kim ne taktı diye arama derdine de son.

Takıtak (@mobiltakitak)'in paylaştığı bir gönderi
TAKITAK düğün esnasında isimleriyle size takı takanları anlık bildirimlerle gönderiyor. Düğün sonrasında da davetlinin varsa notuyla birlikte bir liste halinde sunuyor. Böylece hem herkes takısını kültürümüze uygun bir şekilde göstere göstere takmış oluyor hem de siz kim ne takmış onun peşinde koşmak zorunda kalmıyorsunuz.

5. Altın çok pahalı ne takacağım, nasıl takacağım?

Takıtak (@mobiltakitak)'in paylaştığı bir gönderi
Altın takmanın zor olduğu bu günlerde TAKITAK davetlilerinize istedikleri miktarda altını kredi kartıyla gönderme imkanı sunuyor. Ayrıca bu vesileyle davetlileriniz açık kuyumcu arama derdinden de kurtulduklarından düğününüze gecikemiyorlar.

Linkler burada hemen indirin, takip edin ve TAKITAK’ı tüm davetlerinizde kullanın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER