Görevden Alınan Ülkü Ocakları Başkanına Silahlı Destek: 'Bir Gece Gelir Hesabını Sorarız'

Görevden alınan Kayseri Ayla Ocakları Başkanı Serdar Turan'ın tehdit edildiğini bildiren bir grup eli silahlı kişi, yayımladıkları videoda tehditler savurarak "Bir gece kazanç Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" dedi. Grup Yorum üyesi İbrahim G

Görevden Alınan Ülkü Ocakları Başkanına Silahlı Destek: 'Bir Gece Gelir Hesabını Sorarız'

Görevden alınan Kayseri Ayla Ocakları Başkanı Serdar Turan'ın tehdit edildiğini bildiren bir grup eli silahlı kişi, yayımladıkları videoda tehditler savurarak "Bir gece kazanç Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" dedi.

s-86059b6305600fe33b6805bd89be8a9e870b66
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesine yönelik saldırıların gerisinde görevinden alınan Kayseri Hale Ocakları Başkanı Serdar Turan'ın sosyal medyadan tehdit edildiğini söyleyen grup, "Ülkemizin 57'inci alayı olan ayla ocaklarının ve onun herhangi bir bireyinin kılına hasar gelirse sizde gerçek dışı olan namlular bizde cayır cayır çalışır" dedi. Nerede ve kim kadar çekildiği bilinmez videodaki şahısların üzerinde askeri kıyafet, yüzlerinde maske ve ellerinde ağır silahlar bulunuyor.

"Neredeyseniz kazanç ve hesap sorarız"

"Neredeyseniz kazanç ve hesap sorarız""Neredeyseniz gelir ve hesap sorarız" Silahlı grup "Nefsi müdafaa olursa Kayseri Hale Ocakları Başkanı'nın görünmeyen orduları kardeşleri var. Bir gece gelir Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin talimatıyla görevden alınmıştı

s-d3e316628f7d254eb694fbf18d5ea88d50c30a
Grup Açıklama üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesini Kayseri’ye getirenlere yönelik “Başlarını vücutlarında bırakmayız” tehdidini savuran Kayseri Hale Ocakları İl Başkanı Serdar Turan, MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından görevden alınmıştı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER