GS TV Sunucusu Serbay Şenkal, LGBT Temalı Tişört Giyen Taylan Antalyalı'yı Savundu: 'Gurur Duyuyorum'

Galatasaray'ın futbolcusu Taylan Antalyalı giydiği LGBT temalı tişört nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

GS TV Sunucusu Serbay Şenkal, LGBT Temalı Tişört Giyen Taylan Antalyalı'yı Savundu: 'Gurur Duyuyorum'

Galatasaray'ın futbolcusu Taylan Antalyalı giydiği LGBT temalı tişört nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Onu eleştirenler kadar savunanlar da oldu.

Taylan Antalyalı, "Powered by pride" yazılı tişörtü ile çekildiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşmıştı.

s-fba1eb27ec1d653a3371b78ce82469cc1963e9

Taylan, o paylaşımdan sonra ise TV100 kanalında program yapan Emre Bol ve Turgay Demir'in homofobik tepkilerinin hedefi olmuştu.

Taylan, o paylaşımdan sonra ise TV100 kanalında program yapan Emre Bol ve Turgay Demir'in homofobik tepkilerinin hedefi olmuştu. Taylan, o paylaşımdan sonra ise TV100 kanalında program yapan Emre Bol ve Turgay Demir'in homofobik tepkilerinin hedefi olmuştu. 60d99c1adf4e4cfb3473d916.jpg

GS TV'de 'Günaydın Galatasaray Ailesi' programının sunucusu Serbay Şenkal ise Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört üzerinden hedef gösterilmesine tepki gösterdi ve futbolcusunu savundu.

GS TV'de 'Günaydın Galatasaray Ailesi' programının sunucusu Serbay Şenkal ise Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört üzerinden hedef gösterilmesine tepki gösterdi ve futbolcusunu savundu. GS TV'de 'Günaydın Galatasaray Ailesi' programının sunucusu Serbay Şenkal ise Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört üzerinden hedef gösterilmesine tepki gösterdi ve futbolcusunu savundu. Kaynak: @serbaysenkal GS TV Sunucusu Serbay Şenkal, LGBT Temalı Tişört Giyen Taylan Antalyalı'yı Savundu: 'Gurur Duyuyorum'GS TV Sunucusu Serbay Şenkal, LGBT Temalı Tişört Giyen Taylan Antalyalı'yı Savundu: 'Gurur Duyuyorum' Taylan Antalyalı'yı hedef gösterenlere tepki gösteren ve  'ahlak bekçiliği yapan ahlaksızlar' ifadelerini kullanan Şenkal, "İnsanları ötekileştirmediğinden, kutuplaştırmadığından, ırkçılık, faşizanlık, partizanlık yapmadığından dolayı Taylan Antalyalı kardeşimi tebrik ediyorum. Bunu yapanların amacı çok belli, toplumu kutuplaştırmak, ayrıştırmak insanları birbirinden uzaklaştırmak, faşistlik ve ırkçılık yapmak. Niyet okuyamam ama bunlar ekranlardan milyonlara hitap ederek bu şekilde yaklaşımda bulunarak insanlık suçu işliyorlar. Bunların yargılanması, ıslah evlerine atılması lazım. Medeni toplumlarda böyle olur" dedi.

Taylan Antalyalı'ya gelen desteklerin yer aldığı içeriğe buradan ulaşabilirsiniz:

LGBT Temalı Tişört Giydiği İçin Spor Yorumcularının Eleştirdiği Taylan Antalyalı'ya Destek Yağdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER