Gültekin'in Katili Cemal Metin Avcı'nın İfadesi Ortaya Çıktı: 'Birlikte Olmak İstedim, Teklifimi Kabul Etmedi'

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın ifadesi ortaya çıktı.

Gültekin'in Katili Cemal Metin Avcı'nın İfadesi Ortaya Çıktı: 'Birlikte Olmak İstedim, Teklifimi Kabul Etmedi'

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın ifadesi ortaya çıktı. Avcı, eski sevgilisi Gültekin'i birlikte olmaya zorladığını, reddedilmesi üzerine ise öldürdüğünü itiraf etti. 

Öte yandan ekipler, Gültekin'in varil içerisinde saklanan cansız bedenine ulaştı. 

s-2ebad7f8793d5d660692d34da133dfd543e599
DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Cemal Metin Avcı, genç kadını kıskançlık nedeniyle aralarında çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, ormanlık alanda cesedini çöp varilinde yakıp üzerine beton döktüğünü itiraf etti.

Yeniden birlikte olmak istediğini söylemiş...

s-6748f62d2689f499ff19a4fca88fce78d2b74b
Öte yandan Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre, evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:"Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi. O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum."

'Cesedi yakmaya çalıştım...'

s-4ab1bffbff9e9f77a95988e0f25ab4a6119d20
"Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum."

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.

s-5240cdeed25820d97b5a52d1f8a954da7e1129
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Muğla ilinde meydana gelen P.G.’nin öldürülmesi olayına ilişkin olarak, bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Muğla ili Menteşe ilçesinde meydana gelen söz konusu olayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca görevlendirilen iki cumhuriyet savcısı tarafından titizlikle yürütülmekte olup, olaya ilişkin şüpheli bir şahıs gözaltına alınmıştır. Gelişmeler hakkında ayrıca bilgi verilecektir” denildi.

Ne olmuştu?

Acı Haber Geldi: Muğla'da Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Pınar Gültekin'in Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu - Tüm Türkiye Muğla'da Cemal Metin Avcı Tarafından Öldürülen Pınar Gültekin İçin Haykırıyor!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER