Güney Kore'ye koronavirüs yayılmasından sorumlu tarikat lideri özür diledi

Korona virüsü başta Çin olmak üzere dünya genelinde yayılıyor.

Güney Kore'ye koronavirüs yayılmasından sorumlu tarikat lideri özür diledi

Korona virüsü başta Çin olmak üzere dünya genelinde yayılıyor. Çin'den sonra en fazla korona vakasının görüldüğü Güney Kore'de salgının bu denli yayılmasından sorumlu tutulan tarikat lideri özür diledi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ÖZÜR DİLEDİ

Kameraların karşısına çıkarak diz çöken Shincheonji Kilisesi adlı tarikatın 88 yaşındaki lideri Lee Man-hee, "Üyeler adına halka en içten özürlerimi sunmak isterim" dedi. Gözyaşlarını tutamayan ve ağlayan Man-hee, "Elimizden gelen çabayı gösterdik ama engelleme konusunda başarısız olduk. İnsanların affına sığınıyorum. Çabaları nedeniyle hükümete minnettarım. Hükümetin de affına sığınıyorum" açıklamasını yaptı.

Shincheonji Kilisesi, Güney Kore'deki korona virüs vakalarının en az yarısıyla ilişkilendiriliyor.

26 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm hızla dünyaya yayılan koronavirüs Güney Kore'de de can almaya devam ediyor. Ölü sayısının 26'ya yükseldiği ülkede, alınan tedbirler had safhaya çıkarıldı.

İran dini lideri Hamaney'in torunu koronavirüse yakalandıİran dini lideri Hamaney'in torunu koronavirüse yakalandı Son dakika: İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar, yeni tip koronavirüse yakalandıSon dakika: İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar, yeni tip koronavirüse yakalandı İran Meclisi Ulusal Güvenlik Komiyonu Başkanı da koronavirüse yakalandıİran Meclisi Ulusal Güvenlik Komiyonu Başkanı da koronavirüse yakalandı Son dakika: Koronavirüse yakalanan İran Sağlık Bakanı Yardımcısı'nın canlı yayında terlediği anlar ortaya çıktıSon dakika: Koronavirüse yakalanan İran Sağlık Bakanı Yardımcısı'nın canlı yayında terlediği anlar ortaya çıktı İran Sağlık Bakanı Yardımcısı'nın ardından Hükümet Sözcüsü Ali Rebii de koronavirüse yakalandıİran Sağlık Bakanı Yardımcısı'nın ardından Hükümet Sözcüsü Ali Rebii de koronavirüse yakalandı Koronavirüs kaç can aldı? Hangi ülkede kaç kişi koronavirüs nedeniyle öldü?Koronavirüs nedir? Coronavirus belirtileri nelerdir? Koronavirüs tedavisi nasıl yapılır? Koronavirüs hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan sorular

Kaynak: İHA


Haber Videosu

: Güney Kore'ye koronavirüs yayılmasından sorumlu tarikat lideri özür diledi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER