Hakan Taşıyan Karaciğer Nakli Oldu: Böbrek Nakli de Yapılacak

Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan'ın karaciğer nakli ameliyatı olumlu sonuçlandı.

Hakan Taşıyan Karaciğer Nakli Oldu: Böbrek Nakli de Yapılacak

Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan'ın karaciğer nakli ameliyatı olumlu sonuçlandı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen sanatçının önümüzdeki günlerde böbrek nakli olması da bekleniyor.  s-4bbf1f88458b5aac8bf41cc9650b66a04b2da3
Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'a uygun karaciğer bulunmuş ve nakil yapılmıştı.Sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kız kardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

Ne olmuştu?

s-6edb888bd7a32c1c5cc594f8aa6c24db5353ea
Ankara'da yaşayan ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, yaklaşık 1 yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Taşıyan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak, yaklaşık 5 ay önce tekrar rahatsızlanan Hakan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkiklerin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanenin Onkoloji bölümünde tedavi altına alınan Taşıyan için, acil olarak böbrek ve karaciğer nakline ihtiyaç olduğu tespit edildi.

Hakan Taşıyan İçin Çağrı: Sağlık Durumu Kötüye Gidiyor -

Süreç devam ederken Taşıyan için uygun donör bulunduğu ve nakil operasyonun yapıldığı bildirildi.

Uygun Donör Bulunduğu Açıklandı: Hakan Taşıyan Ameliyat Oldu -

Şarkıcının sosyal medya hesabından şu açıklama yapılmıştı

HAKAN TAŞIYAN (@hakantasiyanresmi)'in paylaştığı bir gönderi
"Bugün değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tektikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşam üzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir. Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır."

Hakan Taşıyan'ın son sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

s-621f24e79c666c4b4e3cded8f35b43558aebe9
İngiltere Başbakanı Boris Johnson Sağlıklı Gıda Tercihini Açıkladı: Kebap - İstanbul'da Kısıtlamasız İlk Hafta Sonu: Duraklarda Yoğunluk Yaşanıyor - Parkta Pitbull Gezdirme Tartışması: Mahalle Bekçisi, Bir Kişiyi Ayağından Vurdu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER