Haluk Bilginer Üniversite Öğrencilerine Destek Verdi: 'Öğrencisi Açken Tok Yatan Rektör Bizden Değildir'

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin yemek uygulamasına karşı gerçekleştirdiği boykot kararına usta oyuncu Haluk Bilginer'den de destek geldi. Bilginer Twitter hesabından "Öğrencisi açken tok yatan rektör bizden değildir" paylaşımı yaptı.

Haluk Bilginer Üniversite Öğrencilerine Destek Verdi: 'Öğrencisi Açken Tok Yatan Rektör Bizden Değildir'

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin yemek uygulamasına karşı gerçekleştirdiği boykot kararına usta oyuncu Haluk Bilginer'den de destek geldi. Bilginer Twitter hesabından "Öğrencisi açken tok yatan rektör bizden değildir" paylaşımı yaptı. s-46fcb7c0d39eff413103b9bd645fdd4cde1321
Kahvaltının kaldırıldığı, indirimli yemek hakkının tek öğüne düşürüldüğü İstanbul Üniversitesi'nde öğrencilerin eylemleri devam ediyor. İstanbul Üniversitesi yönetimi 30 Aralık günü aldığı kararla öğrencilerin 3,5 TL olan indirimli yemek hakkını tek öğüne düşürmüş, ikinci öğünün 18 TL ile ücretlendirileceğini açıklamıştı.

Düzenlemenin geri çekilmesini isteyen öğrenciler boykota hazırlanıyordu.

İndirimli Yemek Hakları Ellerinden Alınan İstanbul Üniversitesi Öğrencileri İsyanda: 'Müşteri Değil Öğrenciyiz' - Usta oyuncu Haluk Bilginer eylemdeki öğrenciler için bugün bir destek mesajı paylaşarak; "Öğrencisi açken tok yatan rektör bizden değildir" dedi.

Bilginer'in paylaşımı öğrencilerden alkış topladı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER